Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Πόσους ενεργούς χρήστες έχει κάθε μήνα το Facebook;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Facebook έχει καταφέρει να βάλει τον ιδρυτή του, Μάρκ Ζούκερμπεργκ, στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Mε περιουσία 42.8 δισ. δολάρια είναι ο 8ος πλουσιότερος άνθρωπος αυτή τη στιγμή και το Facebook το μεγαλύτερο social media website.

Τον Ιούλιο του 2015 ανακοίνωσε ότι έχει 1.49 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, αλλά δεν φαίνεται να σταματά η ανοδική πορεία του. Τα τελευταία στοιχεία στο Facebook Community Update δείχνουν ότι οι μηνιαίοι χρήστες που είναι 1.59 δισ., μέσα σε 5 μήνες κέρδισε 100 εκατομμύρια.

Επιπλέον, το Facebook αναφέρει ότι οι χρήστες του παρακολουθούν 100 εκατομμύρια ώρες video ημερησίως. Το Facebook Lite που απευθύνεται στις αναδυόμενες αγορές όπου το Ίντερνετ δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο, έχει 80 εκατ. χρήστες και το Groups χρησιμοποιείται από 1 δισ. άτομα.

Όσο για τα έσοδά του, το Facebook αναφέρει ότι η πλειοψηφία των διαφημιστικών εσόδων για το τέταρτο τρίμηνο του 2015 προέρχεται από την mobile έκδοση, για την ακρίβεια από κει έρχεται το συντριπτικό 80%. Το αντίστοιχο ποσοστό του τρίτου τριμήνου ήταν στο 78%. Για το τέταρτο τρίμηνο το Facebook ξεπέρασε τις προβλέψεις και είχε έσοδα 5.841 δισ. δολαρίων, σημαντική αύξηση από τα 4.5 δισ. του προηγούμενου τριμήνου.

WhatsApp, Messenger και Instagram, που ανήκουν επίσης στο Facebook, έχουν 900 εκατ., 800 εκατ. και 400 εκατ. ενεργούς μηνιαίους χρήστες, αντίστοιχα.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.