Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Πώς έγδυσε μέσω facebook 450 όμορφες κοπέλες ο 27χρονος από την Έδεσσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εμφανιζόταν ως μάνατζερ της πασίγνωστης εταιρίας εσωρούχων, Victoria’s Secret.

Περισσότερες από 450 καλλίγραμμες κοπέλες που είχαν όνειρο να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ έπεσαν θύματα ενός πανέξυπνου 27χρονου, ο οποίος εμφανιζόταν ως μάνατζερ της πασίγνωστης εταιρίας ένδυσης, Victoria’s Secret, που προωθούσε μοντέλα.

Ο 27χρονος, γιος γνωστού συμβολαιογράφου στην Έδεσσα, χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά προφίλ στο facebook, προσέγγιζε εμφανίσιμες γυναίκες, πείθοντάς τες ότι μπορούσε να μεσολαβήσει προκειμένου να γίνουν μανεκέν που θα χρησιμοποιούνταν για την προώθηση καινούργιας σειράς ακριβών εσωρούχων.

Για να γίνει πιο ελκυστική η πρότασή του υποσχόταν υψηλή αμοιβή που ξεκινούσε από τα 350 ευρώ και έφτανε μέχρι τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με τις… απαιτήσεις της φωτογράφησης. Αρκετά από τα ονόματα γυναικών τα έβρισκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, ύστερα από αναζήτηση που έκανε σε ιστοσελίδες πρακτορείων μοντέλων.

Οταν κατάφερνε να πείσει τα θύματά του, τότε ζητούσε την αποστολή μέσω e-mail βιογραφικού σημειώματος, φωτογραφιών και βίντεο που απεικονίζουν τις ίδιες με εσώρουχα. Η δικαιολογία που έλεγε είναι ότι ήθελε να τα δείξει σε συνεργάτη του στην εταιρία που βρίσκεται στο Λονδίνο, ο οποίος θα έπρεπε να δώσει την τελική έγκριση για τη συνεργασία έπειτα από κάστινγκ που θα γινόταν στην Αγγλία.

Μετά τη λήψη του υλικού ο 27χρονος εξαφανιζόταν, με αποτέλεσμα αρκετές από τις κοπέλες να απευθυνθούν στις Αρχές, αντιλαμβανόμενες ότι έχουν πέσει θύματα απάτης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε από το 2014 μέχρι σήμερα καταγγελίες και μηνύσεις από 32 θύματα, ενώ εκτιμάται ότι συνολικά εξαπατήθηκαν 450 γυναίκες.

Μάλιστα ο δράστης, προκειμένου να διαφεύγει του εντοπισμού του, συνήθιζε να συνδέεται στο Διαδίκτυο μέσω δημόσιων Wi-fi που του εξασφάλιζαν την απόκρυψη των ηλεκτρονικών του ιχνών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.