Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Μπουκάλι με γράμμα "ταξίδεψε" από την Κροατία στην παραλία της Κουρούτας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βγαλμένη από σενάριο ταινίας ήταν η εικόνα που αντίκρισαν μέλη μιας θεατρικής ομάδας που έκαναν γυρίσματα στην παραλία της Κουρούτας στην Αμαλιάδα.



Ένα μπουκάλι με ένα γράμμα μέσα ήταν θαμμένο στην παραλία. Το μήνυμα είχαν γράψει τέσσερις έφηβες από τη Γερμανία, ενώ ήταν σε διακοπές στην Κροατία και είχε ημερομηνία «Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 - 10:52 το πρωί».

Όπως γράφουν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να στείλουν ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι και παρακαλούν όποιον το βρει να μην κρατήσει αλλά να το επιστρέψει πάλι στο νερό για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να προσπαθήσουν να φθάσει στην Κορέα, την οποία αγαπούν ιδιαίτερα. Αναφέρουν επίσης ότι δεν τους αρέσει ιδιαίτερα η χώρα τους η Γερμανία και υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί δεν είναι φιλικοί.

Το μήνυμα γράφτηκε στις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους ενώ τα κορίτσια έχουν βάλει τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι βρουν το γράμμα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com τα μέλη της θεατρικής oμάδας σκοπεύουν να επικοινωνήσουν με τα κορίτσια ενώ θα επιστρέψουν το μπουκάλι στη θάλασσα προκείμενου να συνεχίσει το ταξίδι του.

Δείτε τη φωτογραφία:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.