Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη: Την στραγγάλισε, την έθαψε στο χωράφι του και το όργωσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση της 37χρονης από την Κυριακή από το Βελβεντό Κοζάνης. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε σε χωράφι της περιοχής η σορός που σύμφωνα με τις αρχές ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα.



Ωστόσο οι αστυνομικοί της περιοχής βρέθηκαν μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία με δραματική εξέλιξη. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας της 37χρονης έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα το περασμένο Σαββάτο στο σπίτι τους.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι το γεγονός πως η 37χρονη επιθυμούσε να χωρίσουν όμως ο δράστης τυφλωμένος από τη μανία του την έπνιξε με τα χέρια του και δεν δίστασε να μεταφέρει τη σορό στο χωράφι του όπου και την έθαψε σε βάθος μικρότερο του ενός μέτρου.



Όλες αυτές τις ημέρες ο δράστης υποστήριζε στις αρχές ότι η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει για να φύγει με τον εραστή της όμως μετά τον εντοπισμό της σορού «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκότωσε την 37χρονη των τριών παιδιών τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι ο δράστης φόρτωσε το άψυχο κορμί της 37χρονης στο αγροτικό τους όχημα το βράδυ του Σαββάτου και τη μετέφερε στο χωράφι όπου την έθαψε. Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του όργωσε το χωράφι για να μην φαίνεται ότι είχε ανοίξει τρυπά για να βάλει το πτώμα.

Την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνιση της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σήμερα λύθηκε το μυστήριο της «εξαφάνισης».

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οι ίδιες πηγές αναφέρουν στον enikos.gr πως παραμένει ψυχρός και δεν δείχνει να έχει μετανιώσει.

-----------

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη στην Κοζάνη - Συνελήφθη ο σύζυγός της


Τέλος παίρνει το θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης γυναίκας που αναζητούταν από το Σάββατο το βράδυ, στην Κοζάνη, καθώς βρέθηκε το πτώμα της θαμμένο στο χωράφι ιδιοκτησίας του συζύγου της.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ήδη περάσει χειροπέδες στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας.




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.