Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Σάκκαρη: Στη Μελβούρνη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά από τον θρίαμβο της στα προκριματικά του Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πολύ καλή απόδοση της καθώς και για την δυναμική παρουσία των ομογενών, που την κάνουν να νιώθει στη Μελβούρνη σαν στο σπίτι της.

Ο Chris Demos εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τη νεαρή αθλήτρια για το tennisnews.gr.

"Μ' αρέσει πάρα πολύ εδώ, νιώθω πιο οικεία, σαν στο σπίτι μου. Ήρθε κόσμος και με υποστήριξε, ήταν πολύ σημαντικό αυτό γιατί νομίζω πως έριξε το ηθικό της αντιπάλου και γενικά με βοήθησε πάρα πολύ στο να κερδίσω τον αγώνα. Μακάρι να 'ρθουν και περισσότεροι στον επόμενο αγώνα" δήλωσε.



Η 20χρονη Ελληνίδα κέρδισε την Lin Zhu με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Australian Open. Θα είναι το δεύτερο διαδοχικό Grand Slam που θα αγωνιστεί στο ταμπλό προερχόμενη από τα προκριματικά, ενώ αυτή ήταν και η καλύτερή της εμφάνιση στη Μελβούρνη, όπου αγωνίζεται για πρώτη φορά στην επαγγελματική της καριέρα.

"Έπαιξα πολύ καλά, όπως έπρεπε να παίξω, γι' αυτό και κέρδισα. Ήταν μια πολύ δύσκολη αντίπαλος και αν δεν έκανα αυτό το παιχνίδι και δεν είχα αυτή την τακτική, δεν θα κέρδιζα με τίποτα"

Μέσα σε ένα τριήμερο, η ταλαντούχα Ελληνίδα τενίστρια κλήθηκε να αντιμετωπίσει μερικές πολύ καλές παίκτριες και σε διαφορετικές συνθήκες. Στον αγώνα με την Elise Mertens είχε δυνατό άνεμο, ενώ στην πρώτη της αναμέτρηση με την Cagla Buyukakcay είχε πολλή υγρασία και ψιλόβροχο.

"Δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίζω, δεν έχω κανένα θέμα. Προσαρμόζομαι γρήγορα. Σημασία έχει να κάνεις το παιχνίδι σου με ό,τι καιρό και να έχει, είναι το ίδιο και για τις δύο" σημείωσε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.