Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τι απαντά η οικογένεια Γρηγορόπουλου για τον «Μαύρο Δεκέμβρη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενοχλημένοι από τις διακηρύξεις Ρωμανού-Αργυρού, έχουν ξεκάθαρη θέση κατά της βίας.

Καταδικαστική απέναντι στη βία και στις πρόσφατες διακηρύξεις του Νίκου Ρωμανού και του Παναγιώτη Αργυρού, αλλά και ομάδων του αναρχικού χώρου, που προαναγγέλλουν βίαιες ενέργειες μέσα στον Δεκέμβριο, είναι η μητέρα του δολοφονηθέντος Αλ. Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η κ. Τσαλικιάν λέει στο περιβάλλον της ότι «δεν μας αφορούν τα όσα λένε περί “μαύρου Δεκέμβρη” κλπ, ούτε οι απειλές βίας, απ'όπου και αν προέρχονται, θεωρούμε μάλιστα ότι προσβάλλουν τη μνήμη του παιδιού».

«Δεν έχουμε καμιά διάθεση, ούτε θέλουμε ν'ανοίξουμε διάλογο με τον Ρωμανό ή με τρομοκρατικές οργανώσεις γι'αυτό το θέμα» λέει στην εφημερίδα ο σύντροφος της μητέρας του Αλ. Γρηγορόπουλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου. Η κ. Τσαλικιάν είναι αντίθετη με την αστυνομική βία όπως και με αυτές τις διακηρύξεις, και επαναφέρει την πρότασή της η 6η Δεκεμβρίου να καθιερωθεί ως «Ημέρα κατά της βίας με θύματα νέους ανθρώπους», σημειώνει. «Ανησυχεί για την ευκολία με την οποία εκδηλώθηκε ως τώρα η αστυνομική βία, όπως και με τις απειλές για βία από αναρχικές ομάδες, στο όνομα μάλιστα του δολοφονημένου γιου της, Αλέξανδρου. Αυτό πρέπει να σταματήσει» συμπληρώνει.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.