Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η ετήσια «χειμερινή εκδρομή» της ΦΙΛΠΑ θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτοκίνητα ηλικίας 30-95 ετών θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Βαρυμπόμπης.

Η καθιερωμένη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ «χειμερινή εκδρομή» θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου και σε αυτήν μπορούν να λάβουν μέρος αυτοκίνητα ηλικίας 30-95 ετών, που περιποιημένα και καλογυαλισμένα θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 20/12 στην πλατεία Βαρυμπόμπης για να ακολουθήσουν μια προκαθορισμένη διαδρομή προς Αφίδνες.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι συμμετέχοντες δεν διαγωνίζονται σε ειδικές δοκιμασίες, παρά μόνο απολαμβάνουν την διαδρομή εν όψει των εορτών στην οποία θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ενημερωτική μιας και θα γίνει και επίσκεψη-ξενάγηση στις δημόσιες εγκαταστάσεις του ΟΣΕ όπου λειτουργεί το «Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου» δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θαυμάσουν ιστορικά και αγωνιστικά ποδήλατα.

Τα πληρώματα θα συναντήσουν διάφορες εκπλήξεις στην διαδρομή τους πριν καταλήξουν σε ταβέρνα της περιοχής και απολαύσουν το γεύμα τους κάτω από μοναδικές μαγικές στιγμές με φίλους και αγαπημένους συγκεντρωμένοι όλοι μαζί σε ένα εξαιρετικό εορταστικό κλίμα.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της ΦΙΛΠΑ στο 210-6534700 ή να στείλουν φαξ στο 210-6533420 ή email στο info@philpa.gr έως τις 16/12/2015 όπου και η λήξη συμμετοχών. Το κόστος ανέρχεται στο 15 ευρώ με προαιρετική συμμετοχή στο γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.