Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Πώς να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο δωρεάν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει ο blogger που δεν πληρώνει ποτέ εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Και ποιος δεν θα ήθελε να κάνει εξωτικές διακοπές, αλλά το πρόβλημα παραμένει το πώς θα μπορέσει να αντέξει οικονομικά. Ο Matthew Kepnes, ένας blogger από τις ΗΠΑ, έχει καταλήξει σε μια λύση που τον βοηθά, όπως λέει, να κάνει δωρεάν ταξίδια μέσα στο χρόνο και αποφάσισε να μοιραστεί τις συμβουλές του.

Ακολουθώντας όπως λέει τις συμβουλές του, ο κάθε ταξιδιώτης, φοιτητής, ρομαντικά ζευγάρια ή και οικογένειες μπορούν να έχουν δωρεάν πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχείο.

Ο 34χρονος Kepnes, είναι ένας blogger ταξιδιού έγραψε που ένα άρθρο με συμβουλές για τα χρήματα που μπορεί να εξοικονομήσει κανείς στα ταξίδια. Έχει επίσης γράψει αρκετά βιβλία σχετικά με τη χρήση συστημάτων για να συλλέγει κανείς πόντους για να ταξιδεύει δωρεάν. Μέσα από τη δική του έρευνα διάρκειας οκτώμισι ετών ο Matt αναφέρει τους καλύτερους τρόπους για να χρησιμοποιήσει κανείς τα προγράμματα ανταμοιβής, τους πόντους των πτήσεων και τις προσφορές των πιστωτικών καρτών.

Σύμφωνα με τον Matt πρέπει αρχικά να εντοπίσετε το στόχο σας, δηλαδή τι ταξίδι θέλετε να κάνετε και πού, δηλαδή για παράδειγμα αν θέλετε να κάνετε, μια εκδρομή στη Disneyland, ένα ταξίδι στις Μαλδίβες ή μια κρουαζιέρα.

«Για μένα που δεν έχω παιδιά, βρίσκω πιο εύκολα ένα εισιτήριο οικονομικής θέσης». Αρχικά όπως λέει πρέπει να δείτε αν η κάθε εταιρεία βγάζει προσφορές γι’ αυτό που ψάχνεις, για παράδειγμα αν μέσω άλλων συναλλαγών βγάζεις πόντους που μπορείς να εξαγοράσεις ένα φθηνό εισιτήριο.

Επιπλέον πρέπει να ελέγξετε ποια συστήματα προσφορών λειτουργούν καλύτερα στη χώρα σας και από πού μπορείτε να κερδίσετε μεγάλες εκπτώσεις σε εισιτήρια ή διαμονή. Όπως λέει πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια μετά από κάποιες πτήσεις. Οι πόντοι και τα μίλια σε κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορούν συχνά να σας δώσουν ένα δωρεάν εισιτήριο όπως λέει. Επιπλέον σύμφωνα με τον Matt πολλές πιστωτικές κάρτες αν τις χρησιμοποιείς σου κάνουν δώρο κάποιο εισιτήριο ή μια διαμονή με τις συναλλαγές. Έτσι, όπως λέει, μπορείτε να προτιμάτε να κάνετε έτσι τις συναλλαγές σας για να σας επιβραβεύει. Στη Βρετανία επίσης όπως λέει υπάρχει μια ιστοσελίδα, το Headforpoints όπου αναφέρει πού μπορείτε να συλλέξετε πόντους.

Επιπλέον στο εξωτερικό υπάρχουν ευέλικτες κάρτες δαπανών και διάφορα κουπόνια με πόντους που μπορείτε να συλλέγετε με αντάλλαγμα εισιτήρια ή διαμονή σε ξενοδοχεία. Ψάξτε στη χώρα σας για κάθε προσφορά ή κάρτα συλλογής πόντων και σύντομα θα δείτε ότι θα εξασφαλίσετε ένα δωρεάν ταξίδι χωρίς να το καταλάβετε, όπως λέει. Το ίδιο συμβαίνει και με διάφορα εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν γεύματα αν έχετε συλλέξει πόντους από άλλες αγορές. Προσέξτε πάντα μήπως μπορείτε να συλλέξετε πόντους από αγορές σας και να τις χρησιμοποιήσετε σε ταξίδια λέει ο Matt.

Το βασικό τονίζει και πάλι είναι να έχεις στόχο τι ταξίδι θες να κάνεις και πού και από εκεί και πέρα να ψάχνεις ποιοι κάνουν τις ανάλογες προσφορές.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.