Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τα στοιχεία θύματος εγκλήματος δημοσιοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναζητά πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του 2012.

Τη φωτογραφία γυναίκας, η οποία βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη, πρωινές ώρες της 1ης Ιουλίου 2012, στο άλσος Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, δίνει στη δημοσιότητα η αστυνομία, μετά από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την HAWERI LAYLA του GORMES που γεννήθηκε το 1985 στο Ιράκ.



Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς εξακρίβωση των συνθηκών τέλεσης του εγκλήματος καθώς και των στοιχείων ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.