Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ψάχνουν τον δολοφόνο της ωραίας Ντανιέλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φως στην υπόθεση-θρίλερ της άγριας δολοφονίας μιας 36χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της προσπαθούν να ρίξουν οι κυπριακές Αρχές.

Συγκλονίζει ο τρόπος δράσης του δολοφόνου που κρύβεται πίσω από το άγριο φονικό 36χρονης Μολδαβής στη Λάρνακα, που εντοπίστηκε από τις φίλες της στο πάτωμα δεμένη πισθάγκωνα δίπλα στο κρεβάτι της.

Ψάχνουν τον δολοφόνο της ωραίας Ντανιέλα

Ασφυξία και κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η νεκροτομή. Στην αστυνομία για κατάθεση πρόσωπα από το περιβάλλον του θύματος, σε έγκλημα πάθους προσανατολίζονται οι αρχές.

Την άκρη του νήματος γύρω από τη στυγερή δολοφονία 36χρονης Μολδαβής στη Λάρνακα επιχειρούν να βρουν οι διωκτικές αρχές οι οποίες από χθες βράδυ τέθηκαν σε συναγερμό.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία σπεύδοντας στο διαμέρισμα της 36χρονης θεώρησε δεδομένο ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης, αφού το θύμα εντοπίστηκε στο πάτωμα δεμένη πισθάγκωνα δίπλα από το κρεβάτι της, μέσα σε λίμνη αίματος.

Ωστόσο «μίλησε» και η νεκροτομή επί της σορού της 36χρονης η οποία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για άγριο φονικό, αφού διαπιστώνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες χτυπούσαν με μένος το θύμα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, οι ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νενομισμένη νεκροτομή κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της 36χρονης προήλθε από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σε έγκλημα πάθους προσανατολίζονται οι αρχές

Την άτυχη 36χρονης εντόπισαν οι φίλες της, γύρω στις 7 το απόγευμα, οι οποίες την αναζητούσαν για ώρες και με τη βοήθεια κλειδαρά πέτυχαν είσοδο στο διαμέρισμα της και τότε αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως έσπευσαν στο χώρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας από την αστυνομία πέρασαν διάφορα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 36χρονης για κατάθεση.

Οι έρευνες των αρχών προσανατολίζονται σε έγκλημα πάθους με τους ανακριτές να αξιολογούν διάφορες πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους σε μια προσπάθεια να στήσουν το πάζλ του άγριου φονικού και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη διέμενε μόνη της στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και ασχολείτο με την τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών και μανικούρ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.