Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η κατάληψη του ΟΑΕΔ Κέρκυρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δικαιούχοι εργατικών κατοικιών ζητούν ενημέρωση για την παράδοση των σπιτιών τους.

Συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα, την κατάληψη του κτιρίου του ΟΑΕΔ Κέρκυρας, οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών του Αγίου Ιωάννη Κέρκυρας.

Οι δικαιούχοι που έβαλαν λουκέτο, από την προηγούμενη Δευτέρα, στην πόρτα του ΟΑΕΔ, δήλωσαν πως είναι αποφασισμένοι να αποχωρήσουν μόνο όταν δοθεί απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο για την εξέλιξη των διεργασιών που αναμένεται να γίνουν και την ακριβή ημερομηνία παράδοσης των σπιτιών τους.

«Διεκδικούμε άμεσες απαντήσεις και λύσεις σε ό,τι αφορά το έργο των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ιωάννη. Ζητάμε να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία και να προχωρήσει αυτό το έργο έτσι ώστε να στεγαστούν οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ζητάμε τη συμπαράσταση συλλόγων και σωματείων που γνωρίζουν και καταλαβαίνουν πόσο δίκαιος είναι ο αγώνας μας και ίσως και κάποιων ψαγμένων ενεργών πολιτών. Αυτό που συμβαίνει εδώ και πέντε χρόνια στην Κέρκυρα είναι ένα έγκλημα εις βάρος φτωχών λαϊκών οικογενειών», δήλωσαν μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωποι των δικαιούχων εργατικών κατοικιών.

Η κατάληψη του κτιρίου του ΟΑΕΔ Κέρκυρας, σύμφωνα με τους δικαιούχους θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, ενώ αναμένεται να κλιμακωθεί και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.