Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Θύελλα αντιδράσεων για πασίγνωστη τραγουδίστρια που κορόιδευε ανάπηρη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ήταν φίλη της - Δείτε το βίντεο.

Την οργή των followers και των θαυμαστών της έχει προκαλέσει η πασίγνωστη τραγουδίστρια Nicki Minaj η οποία ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ένα βίντεο από το Halloween στο οποίο κάνει… «μια πλάκα», όπως την χαρακτηρίζει η ίδια.

Στο βίντεο φαίνεται η ίδια ντυμένη σέξι νεράιδα σε ένα πάρτι για το Haloween στο Λος Άντζελες να κρατάει ένα ραβδάκι και να δίνει διαταγές στους γύρω της. Μόνο που μία από αυτές τις διαταγές ήταν τουλάχιστον «χυδαία και ανάρμοστη», όπως την χαρακτήρισαν, όσοι είδαν το βίντεο. Η Minaj βλέπει μπροστά της μια ανάπηρη γυναίκα και παραληρώντας τη διατάζει να σηκωθεί όρθια δείχνοντας το μαγικό ραβδάκι της.



Όσοι είναι μαζί της γελούν σχεδόν υστερικά με το «αστείο» της τραγουδίστριας η οποία επιμένει «Σήκω, σε διατάζω να σηκωθείς». Μόλις ανέβασε το σχετικό βίντεο στο προφίλ της, φυσικά οι θαυμαστές της ξέσπασαν, κατηγορώντας της για τη συμπεριφορά της προς ένα άτομο με αναπηρία, ενώ πολλοί την έβριζαν απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε.



Πράγματι η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά από λίγες ώρες «κατέβασε» το βίντεο από το προφίλ της και απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν δικαιολογώντας τον εαυτό της. Όπως είπε η ίδια, η κοπέλα στην αναπηρική καρέκλα δεν είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, αλλά μια φίλη της που μεταμφιέστηκε έτσι και παρίστανε την ανάπηρη για να κάνουν πλάκα λόγω της ημέρας.



Πολλοί θαυμαστές της βέβαια της απάντησαν ξανά ότι ακόμα και αν είναι αστείο είναι το πιο κακόγουστο που θα μπορούσε να κάνει και καλό θα ήταν να ζητήσει συγγνώμη. Όπως και να έχει δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί και μάλλον δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις...

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.