Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ για τους "τζαμπατζήδες": Παρεξηγήθηκε η δήλωσή μου...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Κάπως παρεξηγήθηκε μια δήλωση, στην όποια είπαμε ότι υπήρχε μια πρόταση από τις υπηρεσίες του οργανισμού εδώ και παρά πολλά χρόνια για να μετατραπεί η αποφυγή εισιτήριου από πταίσμα σε πλημμέλημα» σημείωσε o πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γρηγόρης Δημητριάδης σχετικά με το θέμα που προέκυψε από την εισήγησή του για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 Fm πρόσθεσε ότι είπε «ταυτόχρονα στην ιδία φράση ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα συλλαμβάνουμε τον κόσμο ή κάτι τέτοιο. Αυτό ακριβώς ίσχυε και μέχρι το 1994. Ήταν πλημμέλημα μέχρι τότε και δεν πήγε κανένας φυλακή λόγω αυτής της διάταξης. Δεν σημαίνει επομένως ότι το πλημμέλημα σημαίνει φυλάκιση ή κάτι τέτοιο..»

« Έχουμε απώλειες της τάξης των 40-50 εκατομμυρίων ευρώ οι οποίες δυστυχώς απειλούν μέχρι και το δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών» πρόσθεσε ο κ. Δημητριάδης.

Ερωτηθείς εάν σκέφτεται να παραιτηθεί σημείωσε: «Ο κάθε υπουργός μπορεί να ζητήσει από έμενα οτιδήποτε θέλει. Εγώ έχω κάνει ένα έργο, πιστεύω ότι πρέπει να αξιολογηθεί.» επεσήμανε, προσθέτοντας «παρά πολλά πράγματα που κάναμε για τις συγκοινωνίες αν αυτά λοιπόν δεν επαρκούν ή οτιδήποτε, προφανώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Απλά δεν θεωρώ εγώ όταν αλλάζει η κυβέρνηση πρέπει αυτονόητα να ξηλώνονται οι διοικήσεις χωρίς να αξιολογούνται. Προφανώς αν δεν υπάρχει καλή συνεργασία δεν υπάρχει. Εγώ έχω κάνει το έργο μου και τέλειωσε»

Σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των εισιτηρίων:«Εμείς είχαμε προτείνει να απορροφηθεί το ΦΠΑ από το κράτος. Αυτό με την υπάρχουσα δημοσιονομική συγκύρια αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να γίνει κι έτσι επεξεργάζεται το υπουργείο κάποια σενάρια σε σχέση με τις τιμές. Αλλά αυτό δεν είναι σε έμενα, είναι στο γραφείο των αρμόδιων που θα υπογράψουν, για να ισχύσουν νέες τιμές, τις οποίες και αναμένουμε.»


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.