Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς ρεύμα κινδυνεύουν να μείνουν τα Κέντρα Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων και Μεγάλου Πλούτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τελεσίγραφο της ΔΕΗ για διακοπή της ηλεκτροδότησης του κτιριακού συγκροτήματος Atrina.
Τελεσίγραφο έως τις 30 Οκτωβρίου προς τους ενοίκους του κτιρίου Atrina που δεν εξοφλούν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος απευθύνει η διοίκηση της ΔΕΗ, προειδοποιώντας με διακοπή της ηλεκτροδότησης, αν ως την ημερομηνία αυτή δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές.

Η ΔΕΗ κάνει λόγο για απαράδεκτη στάση ενοίκων του κτιριακού συγκροτήματος, προσθέτοντας ότι "κάποιοι εκμεταλλεύονται το ότι στο κτίριο στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και δεν πληρώνουν τις οφειλές τους, ποντάροντας ότι η ΔΕΗ δεν θα προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης".

Στο συγκρότημα στεγάζονται το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου, οι οποίες, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Όμως, η ηλεκτροδότηση του κτιρίου γίνεται από μία παροχή για την οποία εκδίδεται ένας λογαριασμός. Τα χρήματα που καταβάλλει το υπουργείο Οικονομικών δεν επαρκούν για την εξόφληση της οφειλής, η οποία στο τέλος Σεπτεμβρίου ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ΔΕΗ προέβη σήμερα σε αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης, ύστερα από συνεννόηση και με τα συναρμόδια υπουργεία, προειδοποιεί, ωστόσο ότι αυτό έγινε για τελευταία φορά και καλεί τη διαχείριση του κτιρίου να προχωρήσει σε τακτοποίηση των οφειλών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.