Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μητέρα και κόρη ζουν ένα χρόνο στο... αεροδρόμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εδώ και ένα χρόνο για σπίτι τους έχουν το αεροδρόμιο. Ο λόγος για δυο γυναίκες - μητέρα και κόρη - από τη Γερμανία που από τον Αύγουστο του 2014 ζουν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, στην Κύπρο. Όπως αναφέρει η Telegraph, οι δυο γυναίκες απελάθηκαν από το Ισραήλ καθώς έληξαν οι άδειες παραμονής τους. Τις νύχτες κοιμούνται σε sleeping bags στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου όπως τα εστιατόρια, τις τουαλέτες και το wi-fi.



Αρνήθηκαν μάλιστα να μετακινηθούν ακόμη και όταν έκανε παγωνιά ή καύσωνα και δείχνουν απρόθυμες να επιστρέψουν στη Γερμανία παρά τη βοήθεια που τους προσέφερε η γερμανική πρεσβεία.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου της Λάρνακας αναφέρουν πως γνωρίζουν λίγα πράγματα για τις δυο γυναίκες τονίζουν όμως τη σημασία του να βρεθεί άμεσα μια λύση είτε μέσω της πρεσβείας ή της κυβέρνησης.

"Κάναμε τα πάντα για να βοήθησουμε τις βοήθησουμε κυρίως όταν είχε κρύο ή καύσωνα αλλά αυτό δεν είναι δική μας αρμοδιότητα" δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, τονίζοντας ότι είναι καιρός κάποιος να βοηθήσει τις δυο γυναίκες να αποφασίσουν που θέλουν να πάνε από το αερδρόμιο της Λάρνακας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.