Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, τα γεννητικά του όργανα και το γουρούνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποκαλύψεις-σοκ για τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ζει σήμερα ένα δράμα. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας μάλλον ψάχνει να κρυφτεί έπειτα τα όσα γαργαλιστικά είδαν το φως της δημοσιότητας, για πολύ ιδιαίτερες και μάλλον ντροπιαστικές, προσωπικές στιγμές του.

Ο πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος (και θανάσιμος εχθρό του Κάμερον), Λόρδος Ashcroft στο βιβλίο του-δυναμίτη που τιτλοφορείται «Call Me Dave» και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα, ισχυρίζεται ότι ο Κάμερον κατά τα νεανικά του χρόνια έκανε χρήση ναρκωτικών και συμμετείχε σε ακολασίες.

Τα βρετανικά μίντια, που έχουν αν αναδείξει το βιβλίο (ο Λόρδος το συνέγραψε με την βραβευμένη δημοσιογράφο Isabel Oakeshott) σε πρώτο θέμα, δημοσιεύουν μερικές από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις, οι οποίες συνοψίζονται ως εξής:


Ο Κάμερον, όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ήταν μέλος μιας λέσχης καπνίσματος μαριχουάνα, το Flam Club.


Στο σπίτι που μοιραζόταν με την σύζυγό του στο Λονδίνο, γινόταν ελεύθερη χρήση κοκαϊνης.


Ο Κάμερον ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ανήκε σε μια μυστική κοινότητα που «ειδικεύονταν» σε περίεργες τελετουργίες και σεξουαλικές ακολασίες.

Στο βιβλίο φιλοξενείται και μια μαρτυρία από πηγή του συγγραφέα, που αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της τελετής μύησης του Κάμερον στην παραπάνω λέσχη, ο βρετανός πολιτικός είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού. 
Μάλιστα, η πηγή ισχυρίζεται ότι διαθέτει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ο Lynton Crosby, ο δημοσκόπος και σύμβουλος του Κάμερον, στην πραγματικότητα τον απεχθάνεται και τον αποκαλεί «μ..κα» και «σνομπ».

Το βιβλίο, ρίχνει άπλετο φως στο ταξίδι του Κάμερον από φοιτητή στο Ήτον και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μέχρι την εγκατάστασή του στην πρωθυπουργική κατοικία στον αριθμό 10 της οδού Ντάουνινγκ.


Ο Λόρδος Ashcroft (δεξιά)

Ο Ντέιβιντ Κάμερον (στη μέση) χορεύει στο Pitt Club Ball στο πανεπιστήμιο Cambridge, το 1987

Ο Κάμερον (όρθιος, δεύτερος από αριστερά), κατά τα φοιτητικά του χρόνια

Δυο ορκισμένοι εχθροί: Κάμερον και Λόρδος Ashcroft

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.