Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θα συμβεί αν καταλάθος κάνετε σεξ φορώντας ταμπόν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αυθόρμητο σεξ συμβαίνει και καμιά φορά συμβαίνει ενώ είστε αδιάθετη. Είναι λοιπόν λογικό λόγω του πάθους και του αυθορμητισμού της στιγμής …να ξεχαστείτε και να μην βγάλετε το ταμπόν πριν την επίμαχη στιγμή!

Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Θα πρέπει να ανησυχήσετε;

«Όντως μπορεί να συμβεί», λέει η γυναικολόγος Jennifer Wider. «Τυχαίνει οι γυναίκες να ξεχνούν ότι φορούν ταμπόν αλλά το πρόβλημα είναι τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το ταμπόν να μπει ακόμα πιο μέσα στον κόλπο, γεγονός που το καθιστά πιο δύσκολο να βγει από ‘κει μέσα!» λέει η ίδια.

Και μιας και μιλάμε για τον «απεγκλωβισμό» ενός αντικειμένου από τον γυναικείο κόλπο, αυτό μπορεί να προκαλέσει από πόνο και δυσφορία μέχρι και μια μόλυνση.
Εάν πάντως βάλετε ένα ταμπόν και δεν το θυμηθείτε ποτέ, είναι πολύ πιθανό να το βρείτε κάποια «άσχετη» στιγμή! «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έρχονται στον γιατρό με συμπτώματα κολπικής λοίμωξης, και αποδεικνύεται ότι είχαν ένα ξεχασμένο ταμπόν!», λέει η Wider.

Σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώσετε ότι έχετε αφήσει ένα ταμπόν στον κόλπο σας κατά τη διάρκεια του σεξ, πρέπει να το βγάλετε το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, η Wider αναγνωρίζει ότι αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη.

Αν αντιμετωπίσετε δυσκολία, η Wider συνιστά να πάρετε τη θέση οκλαδόν ή να σηκώσετε το ένα σας πόδι πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας και με το άλλο σας χέρι – αφού πρώτα το έχετε πλύνει πολύ καλά- να αφαιρέσετε το ταμπόν.

Τι θα κάνετε όμως αν δεν μπορείτε να το βρείτε ή να το φτάσετε; Μην τοποθετήσετε τίποτα μέσα για να το βγάλετε. Αντ’ αυτού όσο δύσκολο κι αν σας είναι, πάρτε ένα τηλέφωνο τον γυναικολόγο σας.

Μην αναβάλλετε την κλήση, δεδομένου ότι όσο περισσότερη ώρα είναι το ταμπόν στον κόλπο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μόλυνσης.

Η διαδικασία αφαίρεσης δεν είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, λέει η Wider - είναι παρόμοια με μια γυναικολογική εξέταση. Ο γιατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα κάτοπτρο και αποστειρωμένα ιατρικά εργαλεία, όπως ένα μεγάλο τσιμπιδάκι, για να βγάλει το ταμπόν έξω.

Εννοείται ότι σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικές, πριν συμμετέχετε σε σεξουαλική δραστηριότητα …αλλά καταλαβαίνουμε ότι ατυχήματα συμβαίνουν!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.