Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Iστορίες τοκετού: 8 πραγματικά ενοχλητικοί σύζυγοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο τοκετός είναι ένα από τα πιο ψυχοφθόρα και δυνατά πράγματα που ζει μια γυναίκα στη ζωή της.

Ενδεχομένως ορισμένοι άντρες δεν το καταλαβαίνουν και χρειάζονται ένα μικρό εγχειρίδιο που να περιέχει όλα τα «Μη» κατά τη διάρκεια των εξαντλητικών ωρών του τοκετού. Για να καταλάβετε τι εννοούμε διαβάστε τις ιστορίες 8 γυναικών που αποκαλύπτουν τα πιο ενοχλητικά πράγματα που έκαναν οι σύντροφοί τους την ώρα του τοκετού.

«Ενώ γεννούσα το πρώτο μας παιδί ο Στέφανος παρακολουθούσε τα επεισόδια μιας ολόκληρης σεζόν την σειράς One Tree Hill. Μάλιστα, επειδή ο τοκετός κράτησε για περισσότερες από 24 ώρες δεν δίστασε να πάει σουπερμάρκετ και να αγοράσει διάφορα τρόφιμα τα οποία και έτρωγε στο δωμάτιο, μπροστά μου! Όταν πια φτάσαμε στην τελική ευθεία και επειδή φοβόταν (μη δει κάτι που δεν πρέπει) ήθελε να στέκεται στην πλευρά μου δίπλα ακριβώς στο κεφάλι μου, με αποτέλεσμα να δίνουμε κουτουλιές ο ένας στον άλλον!» Τζένη.

«Ο σύντροφός μου είναι μια χαρά σύζυγος αλλά υπέπεσε σε ένα παράπτωμα όταν έφερνα στη ζωή την κόρη μας. Μετά από 47 ώρες τοκετού, μου είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένος και ότι εγώ μάλλον δεν κουράστηκα και τόσο επειδή κατά τη διάρκεια των συστολών με πήρε για λίγο ο ύπνος! Και δεν το έλεγε για πλάκα αλλά σοβαρολογούσε!» Στέλλα.

«Λόγω μια επιπλοκής της τελευταίας στιγμής έπρεπε να κάνουμε καισαρική. Επειδή όμως πανικοβλήθηκα, ένιωθα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ήταν η πρώτη φορά που με έπιασε κρίση πανικού. Ήμουν απολύτως τρομοκρατημένη και ο τότε σύζυγός μου (πλέον δεν είμαστε μαζί) μου έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά. Του ζήτησα να μπει μέσα στο χειρουργείο και ο γιατρός μου δεν είχε αντίρρηση. Εκείνος όμως έφυγε! Τον παρακαλούσα να μην με αφήσει μόνη μου γιατί πίστευα ότι θα πέθαινα. Προφανώς και έζησα αλλά εκείνος δεν έμεινε στο χειρουργείο όταν τον χρειαζόμουν. Τελικά τον συγχώρεσα και χωρίσαμε για άλλους λόγους.» Μόνικα.

«Λίγο πριν έρθει το μωρό μας στον κόσμο, ο σύζυγός μου ήθελε να πάει στο απέναντι μπαρ από το μαιευτήριο για να πάρει ένα club sandwich . Είπε ότι πέθαινε της πείνας ότι αφού γεννούσα από στιγμή σε στιγμή έπρεπε να φάει εκείνη την ώρα γιατί μετά …δεν θα είχε χρόνο! Του είπα ότι δεν προλαβαίνει να πάει αλλά εκείνος επέμενε! Τελικά έχασε όλη την γέννα σχεδόν γιατί τον πήρε περίπου ένα 40λεπτο να επιστρέψει. Ήθελα να τον σκοτώσω!» Χριστίνα.

«Όταν άρχισαν οι πόνοι του τοκετού ήθελα να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στο σπίτι, πριν πάμε στο μαιευτήριο. Οι ώρες περνούσαν και όταν τελικά μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να πάμε στο μαιευτήριο ο σύζυγός μου είπε να κάνω ησυχία και να μην φωνάζω για να μην μας κοιτάνε περίεργα οι άλλοι άνθρωποι στα αυτοκίνητα!» Ρία.

««Ενώ ήμουν ξαπλωμένη στην αίθουσα τοκετών για να φέρω στον κόσμο το πρώτο μας παιδί, ένα περίπου μήνα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία, ο συζυγός μου αποφάσισε να πάει να αγοράσει μια βιντεοκάμερα ώστε να βιντεοσκοπήσουμε τον τοκετό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα τελευταία του λόγια πριν αποχωρήσει από την αίθουσα: Μην κάνεις τίποτα μέχρι να γυρίσω.» Κατερίνα.

«Ο πρώην σύζυγός μου φρίκαρε όταν του είπα ότι ήρθε η ώρα να γεννήσω και να πάμε στο μαιευτήριο. Έκανε βόλτες στο σαλόνι και τελικά μου είπε: Δεν μπορώ, δουλεύω αύριο. Έβγαλε το χαρτοφύλακα του ένα αρχείο και μου είπε: Κοίτα, αυτή είναι η υπόθεση. Έχω μια πολύ σοβαρή δίκη αύριο στις 9:30. Όταν μου το είπε αυτό, ένιωσα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου. Καθώς έσκυψε να τοποθετήσει το αρχείο πίσω, του έδωσα μια κλωτσιά στον πισινό και του είπα: Το μωρό από στιγμή σε στιγμή έρχεται. Σήκω τώρα και οδήγα!» Βίκυ.

«Ενώ ήμασταν στο νοσοκομείο, ο σύζυγός μου είπε ότι πήγαινε το ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο και να το βάλει στο πάρκινγκ του αυτοκινήτου. Του είπα ότι δεν είναι απαραίτητο γιατί κι εκεί που το βάλαμε καλά ήταν. Τελικά πήγε αλλά δεν μου αποκάλυψε ότι πέρασε και από ένα φαστφουντάδικο για να φάει κάτι. Η κόρη μας γεννήθηκε μια ώρα μετά. Την άλλη μέρα το πρωί ο πεθερός μου μας έφερε πρωινό και είπε ότι πιθανότατα θα πεθαίνουμε της πείνας δεδομένου ότι πέρα από το σάντουιτς δεν είχαμε τίποτα άλλο φάει. Του είπα: ποιο σάντουιτς; Στη συνεχεία ο άντρας μου παραδέχτηκε ότι έτρωγε ένα cheeseburger, ενώ εγώ γεννούσα. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ.» Ευγενία.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.