Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Το τροχοφόρο παλάτι των 3 εκατ. ευρώ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το υπερπολυτελές γιοτ ξηράς eleMMent Palazzo.

Η αυστριακή εταιρία Marchi Mobile δεν λυπήθηκε τα έξοδα στη δημιουργία του ακριβότερου τροχόσπιτου του κόσμου, ενός τροχοφόρου ανακτόρου με τιμές που κυμαίνονται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ!

Η βίλα σε ρόδες, που φιλοξενεί μεγάλες ποσότητες μαρμάρου, χρυσού και περιττής πολυτέλειας, εφαρμόζει τις αρχές του αεροδυναμικού σχεδιασμού, καθώς κάθε βοήθεια για να κινηθεί η κινούμενη αυτή υπερβολή είναι καλοδεχούμενη.

Ο όλος σχεδιασμός του μοιάζει πολύ σε γιοτ και η Marchi εξατομικεύει τα οχήματα αναψυχής της στις ανάγκες των πελατών της, σαουδάραβες εμίρηδες στην πλειονότητά τους, ώστε να καλύπτει κάθε παράλογη απαίτηση.

Βρίσκοντας μεγάλη απήχηση στην αγορά του Ντουμπάι, το Palazzo και οι εκδοχές του φιλοξενούν δύο ορόφους αναψυχής και χλιδής, πολλαπλά μπαρ, την ίδια ώρα που οι εσωτερικοί του χώροι επεκτείνονται κατά βούληση χαρίζοντας μέχρι και 80% περισσότερη άνεση διαβίωσης. Πραγματικά μοναδικό και ακραίο όσο παίρνει, το γιοτ στεριάς έχει έρθει για να αλλάξει τον τρόπο μετακίνησης με τροχόσπιτο. Στο Ντουμπάι, σίγουρα!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.