Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Αλεξιάδης: Νέες ποινές για τις πλαστές ταμειακές μηχανές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Θα έχουν τέτοιες ποινές που δεν θα έχουν ούτε καν φανταστεί».

Σαφή προειδοποίηση ότι τα κυκλώματα των πλαστών ταμειακών μηχανών θα ξηλωθούν και ότι οι παραβάτες θα δουν ποινές που «ούτε καν είχαν φανταστεί» απηύθυνε μέσω του Mega ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης μίλησε για ένα φαινόμενο που είναι σε έξαρση, σημειώνοντας ότι παρά τους ελέγχους και τις προειδοποιήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, κάποιοι συνεχίζουν αυτό το επικίνδυνο σπορ.

Ο υπουργός δήλωσε ότι αυτός που χρησιμοποιεί πλαστή ταμειακή δεν διαφέρει από τον διαρρήκτη που μπαίνει στο σπίτι του πολίτη και τον κλέβει ή από τον ληστή μιας τράπεζας και τόνισε: «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις στο θεσμικό πλαίσιο που ήδη υπάρχει, ώστε όσοι χρησιμοποιούν πλαστές φορολογικές ταμειακές μηχανές, παράνομο λογιστικό ή γενικά παραποιούν τα εργαλεία δουλειάς των ελεγκτικών υπηρεσιών, να έχουν τέτοιες ποινές που δεν θα έχουν ούτε καν φανταστεί».

Αναφερόμενος στο πρωτοφανές περιστατικό στην Κνωσσό, όπου το κατάστημα αναμνηστικών που ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού δεν έκοβε αποδείξεις ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι «η όλη ιστορία αποδεικνύει ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ελέγξει οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.