Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Έθαψαν ζωντανό ηλικιωμένο σκύλο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αισιοδοξία για την ταλαιπωρημένη Αθηνά - Δείτε φωτογραφίες.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο εντοπισμός της Αθηνάς, του εικονιζόμενου σκύλου που βρέθηκε θαμμένος ζωντανός στην περιοχή Levallois-Perret.

Η άτυχη σκυλίτσα, ηλικίας άνω των δέκα ετών, βρέθηκε θαμμένη ζωντανή, αφυδατωμένη και με υπερθερμία και η περίθαλψή της από κτηνιάτρους της περιοχής ήταν μια μάχη για τη σωτηρία της.

Όπως γράφουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, έγιναν προσπάθειες να πέσει άμεσα η θερμοκρασία της που έφτανε τους 42 βαθμούς Κελσίου και στη συνέχεια η Αθηνά υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάστασή της.

Ο αγώνας των κτηνιάτρων, που δήλωσαν πως δεν είχαν γίνει ποτέ ξανά μάρτυρες τέτοιου περιστατικού απίστευτης βαρβαρότητας, είχε αποτέλεσμα και η κατάσταση της Αθηνάς βελτιώνεται.

Την Αθηνά εντόπισε θαμμένη ένας άνδρας την ώρα που έκανε βόλτα, ο οποίος περιέγραψε στο Europe 1 πως μετά βίας ήταν ορατό το κεφάλι της μέσα από τα χώματα ενώ φαινόταν πως ήταν ζωντανή.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που εντοπίστηκε από την ειδική σήμανση που έφερε η Αθηνά, αρνήθηκε πως έχει οποιαδήποτε σχέση με την κακομεταχείρισή του και υποστήριξε πως η ηλικιωμένη σκυλίτσα το είχε σκάσει…








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.