Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ανακαλείται η απόφαση για τη συγχώνευση του ΙΚΑ Ορεστιάδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προτάθηκε η μετεγκατάσταση του υποκαταστήματος σε δημόσιο κτίριο για εξοικονόμηση πόρων.

Στην ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ορεστιάδας, με αυτό του Διδυμοτείχου, προχώρησε σήμερα η διοίκηση του ΙΚΑ.

Η συνέχιση λειτουργίας του ΙΚΑ Ορεστιάδας ανακοινώθηκε μετά την προγραμματισμένη, για σήμερα στην Αθήνα, συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. των εργαζομένων ΙΚΑ Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με τον διοικητή του ΙΚΑ, Ιωάννη Θεωνά και τον υποδιοικητή Χαράλαμπο Καλαματιανό, παρουσία και της βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσας Γκαρά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι πρότεινε τη μετεγκατάσταση του υποκαταστήματος σε δημόσιο κτίριο προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι. Συγκεκριμένα, προκρίθηκε η συνέχιση της λειτουργίας του ΙΚΑ στα παλιά δικαστήρια Ορεστιάδας, κτίριο που έχει ήδη παραχωρηθεί στην υπηρεσία από το δήμο και στο οποίο έχουν γίνει και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΙΚΑ, σύμφωνα με την κ. Γκαρά, τόνισε ότι από τη στιγμή που μπορεί να βρεθεί κτήριο που καλύπτει τις ανάγκες και πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές, δεν προκύπτει ζήτημα συγχώνευσης.. Σημείωσε, μάλιστα, ότι εφόσον υπάρχουν οι εγγυήσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες για το κτήριο, το ζήτημα θα προχωρήσει άμεσα, ενώ θα ανακληθεί και η απόφαση συγχώνευσης. Η βούληση να μην κλείσει το ΙΚΑ Ορεστιάδας επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση που ακολούθησε με τον υφυπουργό κοινωνικής ασφάλισης, Παύλο Χαϊκάλη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.