Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ποιους δημοσιογράφους αφορούν οι διώξεις για μεροληπτική στάση για το δημοψήφισμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΣΗΕΑ καθώς και του ΕΣΡ και της Εισαγγελίας.

Πειθαρχικές διώξεις κατά δημοσιογράφων αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή καταγγελίες για μεροληπτική στάση που φέρονται να τήρησαν κατά την εβδομάδα που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Οι διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΪ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Η έρευνα σύμφωνα με την απόφαση της ΕΣΗΕΑ θα συνεχιστεί με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους, οι οποίοι καταγγέλθηκαν ονομαστικά από πολίτες.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και από την Εισαγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.
Σκληρή απάντηση Μαλέλη

Στη δίωξη απάντησε μέσω facebook ο Σταμάτης Μαλέλης: «Προς τα διάφορα καθεστωτικά κομματόσκυλα. Δεν πρόκειται να με φιμώσετε ότι και να κάνετε. Δεν τα κατάφερε καμία εξουσία δεν θα τα καταφέρετε και εσείς. Έχουμε μία τεράστια διαφορά. Δούλεψα σε όλη μου τη ζωή την ώρα που ζεσταίνατε τις κομματικές σας καρέκλες. Χάνετε το χρόνο σας με τις απειλές. Δεν μασάω. Όποιοι θέλετε με επιχειρήματα εδώ είμαι!».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.