Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Σκότωσε 9χρονο στο ξύλο επειδή «έκλεψε» ένα κομμάτι τούρτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο το άτυχο αγόρι.

Στα τραύματά του υπέκυψε την Κυριακή ο 9χρονος Jack Kirby Garcia από το Μέριλαντ των ΗΠΑ. Το άτυχο αγόρι είχε δεχθεί μοιραία χτυπήματα από τον φίλο της μητέρας του Robert Wilson, επειδή πήρε χωρίς άδεια ένα κομμάτι τούρτα!

wilson

Ο 30χρονος συνελήφθη και ομολόγησε κλαίγοντας πως χτύπησε το αγόρι όταν το έπιασε να τρώει ένα κομμάτι τούρτα χωρίς άδεια. Σύμφωνα με την αστυνομία του πέρασε χειροπέδες (!) και τον χτύπησε επανειλημμένα για να τον τιμωρήσει που πήρε την τούρτα.

Η μητέρα του αγοριού είπε στην αστυνομία πως ο γιος της είχε πρόβλημα με το κλέψιμο και πως ο Wilson του πέρασε χειροπέδες επειδή αυτό έκαναν όταν έκλεβε! Η γυναίκα ήταν στη δουλειά όταν συνέβη το περιστατικό. Ο θείος του αγοριού ήταν στο σπίτι και κάλεσε την Άμεσο Δράση αλλά όταν το ασθενοφόρο έφτασε, ένα μέλος της οικογένειας είπε στο πλήρωμά του πως το παιδί ήταν απλά «μπουκωμένο».

Τελικά το άτυχο αγόρι έμεινε αναίσθητο σε ένα δωμάτιο για πολλές ώρες. Τέσσερις ώρες αργότερα, το ασθενοφόρο κλήθηκε και πάλι, αυτή τη φορά συνοδευόμενο από την αστυνομία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αγόρι δεν αντιδρούσε και οι νοσηλευτές αντιλήφθηκαν εκτεταμένους μώλωπες και γρατσουνιές στο πρόσωπο και το σώμα του.

Ο άτυχος 9χρονος εξέπνευσε στο Children's National Medical Center στην Ουάσινγκτον.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.