Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ανοιχτά τα φαρμακεία στα Γιάννενα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μία μέρα απεργίας δεν έχει νόημα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα» λένε οι φαρμακοποιοί.

Ανοιχτά θα κρατήσουν σήμερα τα φαρμακεία τους οι φαρμακοποιοί των Ιωαννίνων, παρά την 24ωρη απεργία που προκήρυξε για σήμερα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Το σκεπτικό της απόφασης, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Ντούσκας, είναι πως «μία μέρα απεργίας δεν έχει νόημα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα».

«Θεωρούμε πως θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια η κινητοποίηση και επιπλέον, πως ανάλογα ζητήματα δεν λύνονται με απεργίες, συνδικαλιστικές πρακτικές της δεκαετίας του 1980, αλλά με νομικές ενέργειες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, πλέον» τόνισε. Ωστόσο διευκρίνισε πως πάντα συντάσσεται με τον Πανελλήνιο Σύλλογο. «Θεωρώ πως η σημερινή απεργία που εξήγγειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα. Εμείς πάντα συντασσόμαστε με το συνδικαλιστικό μας όργανο, αν αποφασίσει κάποια κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που αυτό θέλουμε εμείς, προκειμένου να αλλάξει κάτι. Επίσης, θα πρέπει να κινηθεί και με νομικές ενέργειες απέναντι στα θέματα αυτά. καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με υπουργούς αλλά με θεσμούς» είπε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.