Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Mεταπτυχιακό για εκπαιδευτικούς χωρίς εξετάσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής.

Το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας δέχεται αιτήσεις έως και τις 26 Ιουνίου για τις 50 θέσεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) με γνωστικό αντικείμενο «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης».

Δίδακτρα

Η παρακολούθηση του ΜΠΣ προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων 800 ευρώ για καθένα από τα 3 εξάμηνα φοίτησης και 400 ευρώ για το 4ο εξάμηνο (το ΜΠΣ προβαίνει σε μείωση διδάκτρων για αριθμό φοιτητών του, βάσει της επίδοσης και κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων)

Επιλογή χωρίς εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο εν λόγω μεταπτυχιακό δεν απαιτούνται εξετάσεις. Η επιλογή γίνεται σε δυο στάδια. Στο πρώτο στάδιο εξετάζονται οι φάκελοι των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι ανάλογα με το επίπεδο της κατοχής ξένης γλώσσας:

1.Aπαλλάσσονται από την εξέταση σε περίπτωση άριστης γνώσης

2. Aπαλλάσσονται σε περίπτωση που κατέχουν δίπλωμα καλής γνώσης της αγγλικής και άριστης γνώσης μιας τουλάχιστον άλλης ξένης γλώσσας

3. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εξετάζονται στα αγγλικά.

Όσοι καλύπτουν τις προϋποθέσεις της γλώσσας καλούνται σε συνέντευξη από την Επιτροπή Επιλογής.

Η επιλογή θα βασιστεί:

1. Στην συνολική εκπαιδευτική πορεία και επίδοση σε τομείς και μαθήματα συναφή προς το αντικείμενο του ΜΠΣ

2. Των ενδεχομένων σχετικών δημοσιεύσεων, της ερευνητικής ή επαγγελματικής εμπειρίας

3. Του περιεχομένου των συστατικών επιστολών

4. Της όλης συγκρότησης και της επιστημονικής επάρκειας του υποψηφίου, της κοινωνικής δραστηριότητας καθώς και του ενδιαφέροντος για την επιστημονική περιοχή του ΜΠΣ.

Υποχρεωτική παρακολούθηση

Η φοίτηση θα ξεκινήσει στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδ.έτους 2015-16. Η λειτουργία του ΜΠΣ απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση των μαθημάτων και πλήρη απασχόληση, και τα μαθήματα θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 15.00-19.00 και τα Σάββατα 9.00-15.00

Προθεσμίες

Τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 11.5 έως και την Παρασκευή 26.6.2015, ώρες 10.30-13.30 στη Γραμματεία του ΜΠΣ (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής, γρ.547), Φιλοσοφική Σχολή, 5ος όροφος. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά (σφραγίδα ταχυδρομείου ως 26.6)

Περισσότερα στην προκήρυξη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.