Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

“Δεν μου αρέσει η πίτσα” δηλώνει ο φερόμενος ως δολοφόνος των Ελλήνων ομογενών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 34χρονος Αφροαμερικανός, Ντάρον Ντίλον Ουίντ, που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία του ομογενή Σάββα Σαββόπουλου, της γυναίκας, του μικρού τους γιου και της οικονόμου τους, στην Ουάσινγκτον, αρνείται τις κατηγορίες, που του προσάπτουν και ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τον λάθος άνθρωπο.



Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου, αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το DNA, που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας, που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη γυναίκ του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος τους Βεραλίτσι Φιγκερόα, βρίσκονταν στα χέρια του φονιά τους.

Ο Ρόμπιν Φίκερ, συνήγορος του Ουίντ, υποστήριξε, από την πλευρά του, ότι ο πελάτης του δεν θα μπορούσε παρά να είναι «αθώος», και αυτό γιατί το DNA, που βρέθηκε στην πίτσα δεν είναι δικό του, αφού ο φερόμενος ως δράστης δεν θα μπορούσε να παραγγείλει πίτσα, μιας και δεν την τρώει.

«Δεν τρώει πίτσα» είπε ο Φίκερ στο ABC για να προσθέσει πως οι αστυνομικοί νομίζοντας πως έχουν στα χέρια τους τον πραγματικό ένοχο έχουν σταματήσει τις έρευνες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.