Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η πολύχρωμη όαση της αγγλικής πρωτεύουσας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα… λουλουδάτο έργο αποκατάστασης ύψους 1,6 εκατ. λιρών.

Οι λάτρεις των κήπων, των λουλουδιών και του πράσινου απέκτησαν ένα νέο προορισμό, για να ξεφεύγουν από τη βουή των αυτοκινήτων και τις ορδές των τουριστών που κατακλύζουν την αγγλική πρωτεύουσα.

Είναι γνωστό, ότι το Λονδίνο διαθέτει πολλά και εντυπωσιακά πάρκα –όπως για παράδειγμα το περίφημο Χάιντ Παρκ ή το Ρίτζεντς Παρκ- που προσφέρουν πολύτιμες ανάσες δροσιάς στους επισκέπτες και τους κατοίκους της τεράστιας αυτής μητρόπολης, αλλά και την ευκαιρία για επαφή με τη Φύση, παρότι βρίσκεται κανείς στην «καρδιά» μιας τεράστιας πρωτεύουσας.

Λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης βρίσκεται ένα ακόμη πολύ εντυπωσιακό πάρκο, στο οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς ακόμη και ελάφια!



Το πολύ γνωστό Ρίτσμοντ Παρκ απέκτησε πρόσφατα μια νέα, πολύχρωμη και λουλουδάτη όψη… χάρη στις εργασίες αποκατάστασης ύψους 1,6 εκατ. λιρών Αγγλίας που έγιναν σε μια έκταση 40 στρεμμάτων.

Το πάρκο απέκτησε 100 διαφορετικές ποικιλίες από το φυτό αζαλέα και 125 ποικιλίες από υβριδικά ροδόδεντρα, δημιουργώντας ένα απίστευτης ομορφιάς σκηνικό από έντονα ροζ, μωβ, πορτοκαλί, μπλε και λευκά χρώματα.



Ο ανθισμένος κήπος έχει ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό και προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών τουριστών αλλά και κατοίκων της αγγλικής πρωτεύουσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.