Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: Τροπολογία βάζει τέλος στα βασανιστήρια κρατουμένων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «Moments» χρησιμοποιεί την εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Νέες ιδιαίτερες δυνατότητες, τεχνητής νοημοσύνης, ενσωματώνει η νέα εφαρμογή του Facebook, Moments η οποία υπόσχεται να οργανώσει τις φωτογραφικές στιγμές μας.

Το Μoments παρέχει στους χρήστες βελτιωμένες και γρήγορες δυνατότητες διαμοιρασμού των φωτογραφιών με τους φίλους που είναι σε αυτές αποτελώντας στην ουσία τον τρόπο να αποκτούν όλοι οι «παρευρισκόμενοι» τις πόζες που τράβηξε ένας και μόνο χρήστης.

«Με ένα τηλέφωνο στα χέρια του καθενός, οι στιγμές στις ζωές μας απαθανατίζονται από ένα νέο είδος φωτογράφου: τους φίλους μας. Είναι δύσκολο να πάρεις τις φωτογραφίες που σε έχουν βγάλει οι φίλοι σου, και όλοι πάντα επιμένουν να τραβάν την ίδια ομαδική φωτογραφία με πολλά τηλέφωνα, για να είναι σίγουροι ότι θα έχουν μια κόπια.

Ακόμα και αν μπορέσεις να πάρεις κάποιες από τις φωτογραφίες των φίλων σου, είναι δύσκολο να τις κρατήσεις οργανωμένες σε ένα μέρος στο τηλέφωνό σου» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο newsroom του Facebook.

Ταυτόχρονα η νέα εφαρμογή οργανώνει/ ομαδοποιεί τις φωτογραφίες στο τηλέφωνο βάσει του πότε τραβήχτηκαν και, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, βασισμένη στις έρευνες του Facebook πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, αναγνωρίζει το ποιοι φίλοι είναι σε αυτές.

Ο συγχρονισμός γίνεται εύκολα και γρήγορα με συγκεκριμένους φίλους, και αυτοί μπορούν να επιλέξουν το ίδιο για τον χρήστη. Όπως ενημερώνει το Facebook με την νέα εφαρμογή «εσείς και οι φίλοι σας έχετε όλες τις φωτογραφίες που βγάλατε μαζί».

Επίσης, οι συγχρονισμένες φωτογραφίες κρατούνται οργανωμένες και είναι δυνατές οι αναζητήσεις για να βρεθούν οι συγκεκριμένες στις οποίες ο χρήστης βρίσκεται με τους φίλους του.

Το Moments χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να ομαδοποιεί τις φωτογραφίες ανάλογα με τους φίλους με τους οποίους ο χρήστη βρίσκεται- στην ουσία πρόκειται για την ίδια τεχνολογία πίσω από τα tag suggestions στο Facebook, και οι σχετικές ρυθμίσεις μπορούν να παραμετροποιηθούν κατά τις προτιμήσεις του καθενός.

Το Moments είναι εφαρμογή της Creative Labs και έχει λανσαριστεί ήδη στις ΗΠΑ για iOS και Android.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.