Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ποιος πρωθυπουργός είναι το πιο γρήγορο ποτήρι...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταγράφηκε σε βίντεο να πίνει μπύρα σε 7 δευτερόλεπτα.

Παρά την σοβαροφανή εικόνα που προσπαθούν να βγάζουν προς τα έξω οι πολιτικοί ταγοί, υπάρχουν φορές που η χαρά τους ωθεί να αποποιηθούν το προσωπείο της μετρημένης συμπεριφοράς. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση του πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, ο οποίος καθόλου συνηθισμένος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Πριν λίγο καιρό βρέθηκε σε μπαρ στα ανατολικά του Σίδνεϊ, γιορτάζοντας μαζί με παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου UTS Bats Australian Rules, όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να τραγουδούν και να τον προκαλούν να τελειώσει την μπύρα του με μια γουλιά. Παρόλο που ήταν κάτι που πολιτικός ήρωας του κ. Άμποτ, Ουίνστον Τσώρτσιλ, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει, ο ίδιος αψήφισε τους ενδεδειγμένους κανόνες συμπεριφοράς, δέχτηκε και την πρόκληση και απαθανατίστηκε να «κατεβάζει» ένα ολόκληρο ποτήρι μπύρας σε 7 δευτερόλεπτα κάνοντας το πλήθος να ζητωκραυγάσει.

Το βίντεο που καταγράφει τον αξιοσημείωτο χρόνο του αντισυμβατικού πρωθυπουργού έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας πολλοί ήταν οι επικριτές κι άλλοι τόσοι χειροκρότησαν την τόλμη του πρωθυπουργού τους.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.