Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Πολυτελής διαμονή στα 35.000 πόδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφίες από το υπερπολυτελές αεροπλάνο-ξενοδοχείο της Four Seasons.

Το πρώτο ιδιόκτητο τζετ της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων Four Seasons είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις πτήσεις του, μεταφέροντας τους ευκατάστατους πελάτες σε διάφορες περιοχές της υφηλίου, την ώρα που θα απολαμβάνουν την απίστευτη πολυτέλεια που το ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο μπορεί να προσφέρει.

Το πρακτορείο Bloomberg μπήκε στο αεροπλάνο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού και παρουσιάζει την πολυτέλεια που περιμένει όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 119.000 δολάρια το άτομο για ένα ταξίδι 16 ημερών. Η βασική ιδέα είναι η παροχή όσων προσφέρει η διάσημη αλυσίδα ξενοδοχείων, σε ύψος 35.000 ποδιών.

Το ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο είναι ένα Boeing 757-200ER, το οποίο αντί για 233 θέσεις διαθέτει 52 σε διαμόρφωση 2 προς 2. Κάθε θέση έχει μήκος σχεδόν 2 μέτρων με άφθονο χώρο για τα πόδια. Σύστημα διπλού φωτισμού LED δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα σε τόνους άσπρου βιολετί και απαλού μπλε.

Όσο αναφορά το φαγητό, τον πρώτο λόγο τον έχει ο σεφ Kerry Sear, ο οποίος χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και ειδικό φούρνο ατμού για χρήση στο αεροπλάνο, δημιουργεί μοναδικά πιάτα.

Από την άλλη, κάθε επιβάτης έχει στη διάθεσή του ένα σετ περιποίησης Bvlgari, κουβέρτα από κασμίρ, ακουστικά και ένα ειδικό, δερμάτινο ημερολόγιο Moleskin με ασορτί στυλό. Κάθε επιβάτης διαθέτει ακόμη ένα iPad Air 2, στο οποίο μπορεί να φορτώσει τις αγαπημένες του ταινίες και μουσική, ενώ υπάρχει δωρεάν Wi-Fi (αν και η υψηλή ταχύτητα δεν είναι δεδομένη).

Δείτε φωτογραφίες από το αεροπλάνο-ξενοδοχείο…
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.