Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δακτύλιος στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα ισχύσει από την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Έτοιμες να λειτουργήσουν είναι οι αυτόματες ηλεκτρονικές μπάρες στα κύρια σημεία εισόδου στον Δακτύλιο της Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου, αφού ολοκληρώθηκε η επισκευή τους από το Δήμο Ρεθύμνου. Η έναρξη λειτουργίας τους προγραμματίζεται για την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015. 

Στον Δακτύλιο θα εισέρχονται μόνο οι δικαιούχοι των καρτών ελεύθερης διέλευσης που θα παραλάβουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Υπάρχουν 3 κατηγορίες καρτών, οι λευκές για τους κατοίκους και τους συνοδούς ηλικιωμένων κατοίκων, οι πορτοκαλί για τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης και τα υπηρεσιακά επαγγελματικά οχήματα, και οι γαλάζιες για τις τροφοδοσίες, και τις ταχυμεταφορές. 


Οι λευκές και οι πορτοκαλί κάρτες είναι 24ωρης διέλευσης, ενώ οι γαλάζιες ισχύουν μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι. Όσοι διαθέτουν παλαιά τηλεχειριστήρια, θα πρέπει να τα προσκομίσουν στην Τεχνική Υπηρεσία μέχρι την Τετάρτη 27 Μαΐου, ώστε να συγχρονιστούν με τις νέες μπάρες και να τους επιστραφούν. Όσοι από τους δικαιούχους δεν έχουν τηλεχειριστήριο ή το έχουν χάσει, θα πρέπει να προμηθευτούν νέο, με χρέωση 20 ευρώ, από την συνεργαζόμενη με τον Δήμο εταιρία ΑΝΥΣΜΑ Α.Ε., που βρίσκεται στο Πανόραμα. Η διαδικασία διάθεσης των νέων τηλεχειριστηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Μαΐου.

 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.