Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Κροκόδειλος τεσσάρων μέτρων έπεσε σε παγίδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα μεταφερθεί σε καταφύγιο κροκοδείλων στην Αυστραλία.

Στην παγίδα που είχαν στήσει οι Αρχές της Αυστραλίας για να τον πιάσουν έπεσε ένας γιγάντιος κροκόδειλος μήκους 4,1 μέτρων, ο οποίος εντοπίστηκε στη Βόρεια Επικράτεια το βράδυ της Δευτέρας.

Κλιμάκιο των αρμόδιων υπηρεσιών της περιοχής έσπευσε στο σημείο για να απεγκλωβίσει τον κροκόδειλο και να τον μεταφέρει στο καταφύγιο Darwin Crocodile Farm.

Με τα μάτια του καλυμμένα και το στόμα του δεμένο ο κροκόδειλος απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ομάδας ενώ οι ντόπιοι κοιτούσαν εντυπωσιασμένοι από το μέγεθός του.

Οι άνδρες της υπηρεσίας δυσκολεύτηκαν να τον βγάλουν από την παγίδα και αναγκάστηκαν να τον σύρουν έξω σιγά σιγά ενώ εκείνος εξακολουθούσε να αντιστέκεται.

Οι «ρέιντζερς» των κροκόδειλων μαζί με ντόπιους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν το ερπετό και έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να το βάλουν σε ένα φορτηγό και να χωρέσουν και την τεράστια ουρά του.

Τον κροκόδειλο είχαν εντοπίσει περίοικοι από την περασμένη εβδομάδα να κάνει βόλτες στο ποτάμι και είχε παραμείνει στην παγίδα για περισσότερο από μία ημέρα.

Λόγω του μεγέθους του, σημειώνει η Daily Mail, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή στο καταφύγιο.

Είναι ο 128ος κροκόδειλος που «συλλαμβάνεται» φέτος στην περιοχή.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.