Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Φύλακας εργοστασίου έκλεψε πάνω από 1.000 αυγά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για προσωπική χρήση δήλωσε ο δυνητικός πρωταθλητής χοληστερίνης.

Πρωτόγνωρη ήταν ενδεχομένως για τους αστυνομικούς η σύλληψη ενός άντρα ο οποίος είχε κλέψει περισσότερα από 1.000 από το εργοστάσιο όπου δούλευε τα οποία και φυλούσε σπίτι του. Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα τα αυγά, στα οποία είχε αναγράψει ημερομηνία κατανάλωσης ως υπενθύμιση, προορίζονταν για προσωπική χρήση…

Ο 47χρονος φρουρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να μεταφέρει δύο βαλίτσες κατά την έξοδό του από το εργοστάσιο όπου δούλευε στην πόλη Pinghu της Κίνας. Η αστυνομία εξεπλάγη μόλις διαπίστωσε πως το περιεχόμενο της βαλίτσας δεν ήταν άλλο από αυγά, όμως στο σπίτι του 47χρονού την περίμενε μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη.

Κατά την έρευνα εντόπισε περισσότερα από 1000 αυγά στο ψυγείο μαζί με κρέας, σαπούνια, χαρτομάντιλα και μπουκάλια απορρυπαντικού.



Όσο για το πόσες φορές είχε αναγκαστεί να κλέψει το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν για να συγκεντρώσει αυτό τον απίστευτο αριθμό κλοπιμαίων ο 47χρονος δήλωσε πως είχε χάσει το λογαριασμό. «Ίσως και πάνω από εκατό φορές. Άλλωστε τα πάντα στο σπίτι μου είναι κλεμμένα».

Ο εκπρόσωπος του εργοστασίου που εργαζόταν ο «κλεφταυγουλάς» δήλωσε πως η είδηση προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στη διοίκηση καθώς και στους συνάδελφους του 47χρονου. «Μέχρι χθες θεωρούσαμε πως ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος υπάλληλος και ένας υπάκουος και ικανός φύλακας ο οποίος απολάμβανε να εργάζεται τη νύχτα επειδή δεν είχε οικογένεια. Τώρα καταλαβαίνουμε πως προτιμούσε την νυχτερινή βάρδια για να μπορεί να κλέβει με την ησυχία του αυγά»…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.