Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ισόβια στον Πακιστανό που σκότωσε ομοεθνή του με μπαλτά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 27χρονο από το Πακιστάν που κατακρεούργησε με μπαλτά έναν ομοεθνή του στην Ιεράπετρα στις 14 Ιουνίου του 2014.

Ακόμα, του επιβλήθηκαν 26 χρόνια κάθειρξης για δύο απόπειρες δολοφονίας και βιασμό και 31 μήνες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας ,οπλοφορίας και οπλοχρησίας κατά συρροή, όπως αναφέρει η ιστοσλειδα cretalive.gr.

Στην απολογία του o 27χρονος υποστήριξε αρχικά ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο έκανε ότι έκανε και ότι "είναι άρρωστος". Ισχυρίσθηκε πως διατηρούσε δεσμό με την γυναίκα την οποία κατηγορείται ότι βίασε και πως αυτή τον προέτρεψε να επιτεθεί στον 49χρονο Έλληνα, προκειμένου να τον σκοτώσει. Ενώ ανέφερε πως είχε οικονομικές διαφορές με τον ομοεθνή του που δολοφόνησε με τον μπαλτά.
Ο συνήγορός υπεράσπισης παρουσίασε στο δικαστήριο ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, σύμφωνα με τις οποίες ο κατηγορούμενος πάσχει από "παραληρηματική ψύχωση στην οποία επιδρά μειωμένος καταλογισμός".

Ωστόσο η εισαγγελέας της έδρας στην πρότασή της αντέκρουσε τους ισχυρισμούς αυτούς και έκανε λόγο για "προσπάθεια συγκάλυψης των ενεργειών του δράστη", ο οποίος- όπως είπε- είχε πλήρη συνείδηση των πράξεων του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.