Κυριακή 24 Μαΐου 2015

13χρονος ιδρύει εταιρεία και κερδίζει πάνω από 4.000 Ευρώ σε 3 μήνες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 13χρονος έφηβος, ο Χάρβεϊ Μίλινγκτον, από τη Μεγάλη Βρετανία είναι ο ιδρυτής και διευθυντής μίας από τις πλέον γρήγορα αναπτυσσόμενες -αυτή τη στιγμή- επιχειρήσεις της χώρας του και μάλιστα, μέσα σε τρεις μήνες περίπου 4.130 Ευρώ.

13χρονος ιδρύει εταιρεία και κερδίζει πάνω από 4.000 Ευρώ σε 3 μήνες

Τι κάνει η επιχείρησή του; Πουλάει στους οδηγούς υπενθυμίσεις για το πότε πρέπει να ανανεώσουν τα σήματα κυκλοφορίας τους προκειμένου να μην καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα εάν ξεχάσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Η υπενθύμιση δεν κοστίζει παραπάνω από 5,5 Ευρώ και ο Χάρβεϊ δήλωσε πως έχει περισσότερες από 400 παραγγελίες σε καθημερινή βάση. Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία μέσω ειδικής φόρμας στο Διαδίκτυο και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Χάρβεϊ και το προσωπικό του.

Το Μάρτιο περισσότεροι από 6.000 οδηγοί κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμα από 690 έως και 1.100 Ευρώ επειδή είχαν ξεχάσει να ανανεώσουν το σήμα κυκλοφορίας.

Με άλλα λόγια, το έδαφος ήταν πρόσφορο για να κερδίσει πελατεία η εταιρεία του Χάρβεϊ με τον πατέρα του να δηλώνει πως ήταν ευχάριστη έκπληξη η ιδέα του και για αυτό το λόγο τον βοήθησε να την υλοποιήσει δίνοντάς του κεφάλαιο ύψους 2.750 Ευρώ.


Πηγή: http://www.newsonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.