Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Έλεγχοι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για αδήλωτη εργασία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτεταμένους ελέγχους στους χώρους του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», στους οποίους δραστηριοποιείται ικανός αριθμός επιχειρήσεων και υπηρεσιών, πραγματοποίησαν σήμερα στελέχη του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας.

Στους ελέγχους παρέστη ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), Απόστολο Καψάλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας οι σημερινοί έλεγχοι, αποτελούν έμπρακτη δήλωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, ότι οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν καθ' όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

«Η παρουσία του υπουργού Εργασίας και του Ειδικού Γραμματέα του ΣΕΠΕ στο αεροδρόμιο, δίπλα στα κλιμάκια ελέγχου, συμβολίζει ταυτόχρονα την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδεται συνολικά στο ρόλο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Τους επόμενους μήνες, αυτός ο ρόλος θα είναι καθοριστικός για την υλοποίηση του νέου θεσμικού πλαισίου που προωθεί το υπουργείο στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων και των συνθηκών εργασίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.