Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ο Κινέζος… Καζανόβας με τις 17 ερωμένες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε πώς το χαρέμι του, κατάλαβε την τόσο άστατη ζωή του.

Διαθέτει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το αποφασιστικό βλέμμα του. Ο νεαρός άντρας από την Κίνα που τώρα διαβάζετε για εκείνον και που βλέπετε τη φωτογραφία του, ήταν κάτι παραπάνω από άπληστος, ήταν large! Διότι, είχε ούτε μια, ούτε δυο, ούτε δέκα, αλλά 17 ερωμένες.

Ο Mr Yuan από την πόλη Changsha της Κίνας, γράφει το South China Morning Post, έβγαινε ραντεβού την ίδια περίοδο με τις 17 φιλενάδες του ενώ είχε μέχρι και ένα παιδί με κάποια από αυτές.

Ωστόσο, αν και κατάφερνε με μαεστρία και έκρυβε τον πολυτάραχο βίο του, είδε το παιχνίδι να έρχεται στο τέλος όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τις γυναίκες του, για ένα ατύχημα που είχε.

«Ανησύχησα όταν έμαθα ότι ήταν στο νοσοκομείο», ανέφερε η Xiao Li, η οποία έβγαινε με τον Yuan για 18 μήνες.

«Αλλά όταν άρχισα να βλέπω όλο και περισσότερες όμορφες κοπέλες να έρχονται στο νοσοκομείο και να ρωτούν γι αυτόν, ξέσπασα σε κλάματα», είπε στην τοπική εφημερίδα Xiaoxiang Chen Bao. Άλλη μια φιλενάδα του είπε ότι τον συντηρούσε οικονομικά για πάνω από 9 χρόνια και μια άλλη, είπε ότι μόλις είχαν αρχίσει να κάνουν σχέδια για γάμο.

Όσο για τον Κινέζο… Καζανόβα, μάλλον τα προβλήματά του μόλις άρχισαν καθώς αστυνομικοί έχουν αρχίσει και ερευνούν την υπόθεση.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.