Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δύο συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 10 στο Σύνταγμα και στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με κεντρικό αίτημα την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου, για τη φετινή Πρωτομαγιά.

«Οι προκλήσεις και τα προβλήματα των εργαζομένων είναι τεράστια, γι' αυτό απαιτείται ενότητα και συμμετοχή. Παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να κερδίσουμε ξανά τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 10 το πρωί, ξεκινά στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα. Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων του ΠΑΜΕ θα γίνουν στις 9 το πρωί στην Πλατεία Κάνιγγος, στην Ομόνοια, στο μετρό «Ευαγγελισμός», στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στο Ταχυδρομείο Συντάγματος.

Νωρίτερα, στις 8.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα καταθέσει στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και στο Πολυτεχνείο. Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά, στην πλατεία Καραϊσκάκη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.