Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Διεκδικεί τα σκήπτρα του πιο ανεύθυνου πατέρα...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο άνεργος που έχει 15 παιδιά από 10 συντρόφους ενώ περιμένει αισίως το 16ο.

Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της γηραιάς Αλβιώνας ειδικά και αναμένεται να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο μετά το ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τη ζωή του και κυρίως την ανευθυνότητα με την οποία αποφάσισε να την διάγει. Ευτυχώς βέβαια δεν έχει συμβεί το ίδιο και με την χάρη του... Ο λόγος για τον άνεργο 29χρονο, Κηθ ΜακΝτόναλντ, ο οποίος διεκδικεί επάξια τα σκήπτρα του πιο ανεύθυνου πατέρα 15 σήμερα τέκνων από 10 διαφορετικές συντρόφους.

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος, διευκρινίζει πως δεν μιλάει με καμία από τις προηγούμενες συντρόφους του ενώ υπογραμμίζει πως ο καλύτερος τρόπος για να ψαρεύει επίδοξες μαμάδες είναι μέσα στα λεωφορεία του Σάντερλαντ όπου μένει.

Διεκδικεί τα σκήπτρα του πιο ανεύθυνου πατέρα...

Η περίπτωση του είναι τόσο προκλητική που τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναγκαστεί πόσο κοστίζει ο ΜακΝτόναλντ, όντας άνεργος, στους Άγγλους φορολογούμενους. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς και βάσει του ότι δεν μπορεί να φροντίσει για τα παιδιά του, οι βρετανοί πολίτες επιβαρύνονται με περίπου 2 εκατομμύρια λίρες, τα οποία μοιράζονται ως επιδόματα στις 10 γυναίκες.

Παρόλα αυτά, ο αμετανόητος νεαρός δηλώνει πως ακόμα επιθυμεί να γνωρίζει γυναίκες, αλλά το ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί, του έχει δώσει τέτοια δημοσιότητα που του είναι αδύνατον να ζευγαρώσει στο Σάντερλαντ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πλέον αναγκάζεται να ξενιτευτεί στο μακρινό Μπέρμινχαμ προς αναζήτηση νέου θύματος.

Όσο για τις σχέσεις του με τις νεαρές μαμάδες, όπως διευκρίνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν μιλάει με καμία. Η μόνη του επαφή με μια εξ αυτών ήταν εννέα μήνες πριν. Μάλιστα η επαφή ήταν τόσο στενή με αποτέλεσμα η εν λόγω νεαρά να κυοφορεί σήμερα το 16ο παιδί του.

Το ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται «40 παιδιά από 20 γυναίκες» αφορά διάφορους άνδρες με αρκετούς απογόνους και στέκεται στην κοινωνική πλευρά του θέματος, προσπαθώντας να αναλύσει αν και πως τα καταφέρνει ο εκάστοτε πατέρας.

Ο ΜακΝτόναλντ έγινε πρώτη φορά πατέρας στα 15 όταν και εγκατέλειψε το σχολείο. Από τότε, έχει εργαστεί ελάχιστα, καθώς όπως λέει, το βρίσκει βαρετό, ενώ η κύρια συνήθειά του είναι να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Τις συντρόφους του τις γνωρίζει στα μέσα μεταφοράς, πράγμα το οποίο έχει χαρακτηρίσει εξαιρετικά εύκολο, και φυσικά αρνείται πεισματικά να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό που κάνω, φαίνεται να τους αρέσει. Παίρνεις το τηλέφωνό τους στο λεωφορείο, τους στέλνεις ένα μήνυμα και συναντιέστε τόσο απλά»...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.