Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 35χρονος κινηματογραφιστής Όλιβερ Μπρέι κατάφερε να καταγράψει στην κάμερά του, εκτός φυσικά και από τη μνήμη του, το πώς γλίτωσε από τα σαγόνια ενός μεγάλου λευκού καρχαρία στο πλαίσιο κατάδυσης με ειδικό καταδυτικό κλουβί.



Στα πλάνα που κατέγραψε ο Όλιβερ βλέπουμε έναν λευκό καρχαρία να πλησιάζει με δύναμη το ειδικό, καταδυτικό, ατσάλινο κλουβί και να λυγίζει τα κάγκελα, σε απόσταση αναπνοής από τον κινηματογραφιστή.

Ευτυχώς για τον ίδιο, αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν μαζί του, σώθηκε από την αντοχή του καταδυτικού κλουβιού το οποίο αποσόβησε τη δύναμη από τα σαγόνια του μεγάλου λευκού καρχαρία.

Η κατάδυση του Όλιβερ και των υπολοίπων της ομάδας του προσέλκυσαν τον καρχαρία με δολώματα που προσέλκυσαν τον καρχαρία από 7 χιλιόμετρα μακριά, ενώ το μέρος που κατέγραφε την εμπειρία του ο ίδιος είναι το Γκανσμπάι της Νοτίου Αφρικής, 100 χιλιόμετρα από το Κέιπ Τάουν και συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 35χρονος Όλιβερ σχεδιάζει μία έρευνα που θα παρακολουθεί τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες και θα δίνει σωστή ενημέρωση στον κόσμο για το πιο «παρεξηγημένο» πλάσμα του πλανήτη.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.