Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τένις με Αμαξίδιο: Στα ημιτελικά με... θρίλερ οι ελληνικές ρακέτες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Εθνική Ελλάδος Τένις με Αμαξίδιο απέκλεισε το Νο-1 του ταμπλό και πλέον βρίσκεται μια... ανάσα από την κατάκτηση του ενός από τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τένις με Αμαξίδιο: Στα ημιτελικά με... θρίλερ οι ελληνικές ρακέτες! | onsports.gr

Η Ελλάδα, όπως και το 2013 έτσι και τώρα, επικράτησε 2-1 του Ισραήλ για τα προκριματικά της διοργάνωσης που φιλοξενείται στην Αττάλεια, κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της και πλέον περιμένει να μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα αυριανά ημιτελικά με την Κροατία να είναι ο πιθανότερος αντίπαλος.

Η ομάδα του Γιώργου Κόντου έκαμψε στο τάι μπρέικ του διπλού την αντίσταση των Ισραηλινών και έγινε η πρώτη που πανηγύρισε την πρόκριση της στην τετράδα της διοργάνωσης. Στα μονά, ο Γιώργος Λαζαρίδης ηττήθηκε 6-2, 6-2 από τον Αμίρ Λεβί, ο Στέφανος Διαμαντής νίκησε 6-2, 6-1 τον Ανταμ Μπερντιτσέσκι, ενώ στο διπλό οι Λαζαρίδης/Διαμαντής νίκησαν τους Λεβί/Ασαάφ Στοκόλ με 7-6(6), 5-7 (10-5).

«Η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει το Νο-1 των προκριματικών, οπότε για εμάς ήταν μια πρόκληση. Την περασμένη εβδομάδα στο Ισραήλ, αντιμετώπισα στον τελικό το Νο-1 των Ισραηλινών από τον οποίο έχασε 7-5, 6-2, οπότε είχα μια καλή ευκαιρία για ρεβάνς. Έπαιξα σωστά και κέρδισε 6-2, 6-1. Στο διπλό με τον Λαζαρίδη νοιώθαμε σίγουροι και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε τόσο καλό όσο θα θέλαμε, κερδίσαμε το τρίτο σετ. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα προπονηθούμε και θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στα ημιτελικά», είπε ο Στέφανος Διαμαντής με δηλώσεις του στο επίσημο site της ITF.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε στο τάι μπρέικ το Ισραήλ και καταφέραμε να βρεθούμε στα ημιτελικά. Στο μονό δεν απέδωσα τα αναμενόμενα, αλλά ο Διαμαντής κατάφερε να ισοφαρίσει, γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να επανορθώσουμε στο διπλό. Κάτι που έγινε», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κόντος τόνισε ότι: «Οι παίκτες μου αγωνίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο και εκμεταλλεύτηκαν άψογα την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα θα είναι παρούσα στα ημιτελικά».


Πηγή: http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.