Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τα νέα στην υπόθεση Γιακουμάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρύβουν κάτι για τον Βαγγέλη;


Δεκατρεις ημέρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε ένα λασπωμένο χωράφι 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, οι συγγενείς του άτυχου σπουδαστή βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον θάνατό του, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι υπάρχει στη δικογραφία -φωτιά ή ακόμη και να φοβούνται μήπως τους κρύβουν κάτι.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας δεν έχει λάβει καμία (ούτε καν ανεπίσημα) ενημέρωση για το ακριβές περιεχόμενο των σημαντικών καταθέσεων που έχουν δοθεί ως τώρα καθώς δεν του έχει επιτραπεί από τις αστυνομικές Αρχές η πρόσβαση στο προανακριτικό υλικό.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση





---------------------------

Συγκλόνισε η μητέρα του Μάριου - Οι συμπτώσεις με την υπόθεση του Βαγγέλη

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αποκάλυψε τη μακρινή συγγένεια που είχαν μεταξύ τους τα δυο παιδιά αλλά και μία "διαβολική" σύμπτωση...

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και ο Μάριος Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη στις 9 Αυγούστου του 2012 και η σορός του οποίου δε βρέθηκε ποτέ, είχαν γεννηθεί την ίδια ημέρα.

Η κ. Βαρβάρα Θεοδωράκη στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ ταξίδεψε και στην Κρήτη την ημέρα της κηδείας του.

Δείτε το βίντεο του Alpha




---------------------------

Νέα μαρτυρία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: “Τον είδα στο ντους με μελανιές στο σώμα…”

Άλλος ένας φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής που έχει και ο ίδιος στο παρελθόν αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της «σκληρής» ομάδας των Κρητικών, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Είχε ακούσει πως είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη έξω από το παράθυρο με ένα σεντόνι, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.

Ο ίδιος είχε συναντηθεί στις κοινόχρηστες ντουζιέρες της Εστίας με τον Βαγγέλη και είχε παρατηρήσει έντονες μελανιές στο σώμα του. Όταν τον ρώτησε τι του συνέβη, ο Βαγγέλης προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας του ότι χτύπησε πέφτοντας από τις σκάλες.

---------------------------
Επιβεβαιώνεται η αυτοχειρία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στo μαχαίρι βρέθηκε μόνο το δικό του DNA.
Την αρχική εκτίμηση ότι ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, επιβεβαιώνουν τα πρώτα αποτελέσματα από την ενδελεχή έρευνα που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του DNA ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος.

Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Από κανένα στοιχείο, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου ατόμου, γεγονός που θα παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Όλα συντείνουν στην αυτοχειρία, όπως ήταν και η αρχική εκτίμηση.

Το πόρισμα από το εγκληματικό της ΕΛΑΣ θα διαβιβαστεί πιθανότατα τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρώσει το δύσκολο παζλ της υπόθεσης αυτής.

Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που διενεργεί ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Όσα στοιχεία έχουν προκύψει μέχρι τώρα δεν ανατρέπουν τα αρχικά, ωστόσο η πλήρης εικόνα θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση των αναλύσεων.

Τα αποτελέσματα αυτά θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά και για τις αρχές που διενεργούν τη σχετική έρευνα αλλά και για την κοινωνία, καθώς είχαν καλλιεργηθεί επί μακρόν κι από πολλές πλευρές διάφορα σενάρια. Tα στοιχεία αυτά απαντούν στο «τι» ακριβώς έγινε δεν απαντούν όμως στο «γιατί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.