Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Οργή στην Αίγυπτο για το "ροζ" βίντεο στις πυραμίδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Αίγυπτος ερευνά με ποιον τρόπο ξένοι τουρίστες κατάφεραν να γυρίσουν ένα πορνογραφικό βίντεο κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

"Υπάρχει παράνομο αμοντάριστο οπτικό υλικό με πορνογραφικές σκηνές στην περιοχή των πυραμίδων το οποίο γύρισε μία ξένη τουρίστρια", ανέφερε σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη ο υπουργός Αρχαιοτήτων Μαμντούχ αλ Νταμάτι, ο οποίος πρόσθεσε ότι ανέθεσε την διερεύνηση της υπόθεσης στον εισαγγελέα.

Το διάρκειας 10 λεπτών βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο τον περασμένο χρόνο, έγραψε η τοπική εφημερίδα Al Masry Al Youm, αλλά έλαβε διαστάσεις μόλις αυτή την εβδομάδα όταν η εφημερίδα φιλοξένησε σχετικό δημοσίευμα συνοδευόμενο από φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν μία γυμνόστηθη γυναίκα, αλλά το επίμαχο σημείο έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να διακρίνεται θολά. Πρόκειται για την 23χρονη πορνοστάρ Aurita.

Η εφημερίδα έγραψε ότι στο βίντεο εμφανίζονται ρωσόφωνοι τουρίστες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις κοντά στις 4.500 ετών πυραμίδες της Γκίζας και στην Σφίγγα. Το Ρόιτερς, πάντως, δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο του βίντεο.

Η είδηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μέσω του Διαδικτύου σε αυτή τη συντηρητική μουσουλμανική χώρα.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.