Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Συγκίνηση, θυμός και αγανάκτηση για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συντετριμμένος ο θείος του Β. Γιακουμάκη: Είναι πολύ δύσκολες ώρες


Ο Γιώργος Βιβιαδάκης, ένας από τους θείους του Βαγγέλη Γιακουμάκη που από την πρώτη στιγμή κίνησαν γη και ουρανό για να τον βρουν, με δυσκολία αρθρώνει τις λέξεις.


Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων: «Φοβάμαι ότι τελευταία δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Να κάνουμε καλά παιδιά, να μεγαλώνουμε καλά παιδιά ή όχι;».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------------

Θείος του Γιακουμάκη: Είχε μιλήσει μία μέρα πριν με τη μητέρα του


Λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και για ό,τι προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα της 6ης Φεβρουαρίου, έδωσε ο θείος του, Μάριος Μυρωνάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Μυρωνάκης είπε ότι ήταν ένα παιδί ήπιο, ευγενικό και εσωστρεφές. «Δεν ήταν ο άνθρωπος που είναι ανοιχτός. Από εκεί και πέρα, όμως και τις παρέες του έκανε και χόρευε και κοινωνικός ήταν. Μας έχει ταράξει αυτό το γεγονός. Αυτό που θέλουμε, είναι να υπάρξει μία δικαίωση σε αυτή την ιστορία. Είναι απαράδεκτο στην εποχή που ζούμε, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Μυρωνάκης δήλωσε ότι είχε τακτική επικοινωνία με τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μία μέρα πριν είχαν μιλήσει. «Κουβέντιασαν, γιατί θα κατέβαινε κάτω για το καρναβάλι στο Ρέθυμνο, για τα εισιτήρια, είχαν βρει κάτι φθηνά εισιτήρια με αεροπλάνο. Αυτή ήταν η κουβέντα τους», επισήμανε ο θείος του.

Παράλληλα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, δήλωσε ότι η οικογένεια του Γιακουμάκη είναι μία πολύ συγκροτημένη οικογένεια και πολύ αγαπημένη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------------


Η εγκληματολόγος Μαρία Αλβάνου για την υπόθεση Γιακουμάκη


«Πολύ σωστά θέσατε στοιχεία εγκληματικής βίας, γιατί κακά τα ψέματα και οι πλάκες έχουν τα όριά τους» ανέφερε η εγκληματολόγος Μαρία Αλβάνου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ σχετικά με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Εδώ μιλάμε για μία κατάσταση η οποία πιθανόν να έχει εξωθήσει έναν άνθρωπο σε αυτοκτονία –αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας…» πρόσθεσε η κ. Αλβάνου.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:



---------------------

Καταγγελία για την υπόθεση του Γιακουμάκη: "Με απείλησαν συνδικαλιστές ότι θα χυθεί αίμα..."

Μία σοβαρή καταγγελία για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έκανε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο επικεφαλής του κλιμακίου που διενήργησε τη διοικητική εξέταση στη σχολή, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε ότι απειλήθηκε από συνδικαλιστές από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν απειλήθηκα για την έρευνα, γιατί εμείς το πόρισμα το είχαμε καταθέσει πριν. Πράγματι, στις 12 Μαρτίου, στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε, εμφανίστηκαν κάποιοι συνδικαλιστές από την Αθήνα οι οποίοι έλεγαν ότι το πόρισμά μας, αλλά και ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος, θέλαμε να ρίξουμε το διευθυντή στη φωτιά και μας είπαν ότι, "αν θέλετε αίμα, θα χυθεί το δικό σας αίμα, δεν θα χυθεί του διευθυντή μας"».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



---------------------

"Έχω ήσυχη συνείδηση" δηλώνει ο πρώην διευθυντής της σχολής του Γιακουμάκη


«Έχω ήσυχη την συνείδηση μου», δήλωσε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο της ανακάλυψης της σορού του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο διευθυντής έχει απομακρυνθεί από τη θέση του έως τη διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.

Νωρίτερα, ο θείος του Γιακουμάκη απέδωσε ευθύνες στον τότε διευθυντή, καταγγέλλοντας πως δεν έλαβε μέτρα για την προστασία του άτυχου νέου, ενώ πρόσθεσε πως στη σχολή υπάρχουν σπουδαστές ηλικίας ακόμη και 27 ετών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο άτυχος φοιτητής ήταν συχνά θύμα λεκτικών επιθέσεων από συμφοιτητές του, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ήταν θύμα και σωματικής βίας.

Εν τω μεταξύ, εντός της Δευτέρας αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωαννίνων για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20χρονου.

---------------------

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη


Με ένα συγκινητικό βίντεο, με φωτογραφίες από τη ζωή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο φοιτητή προκαλώντας τα σχόλια εκατοντάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εκφράζουν τη θλίψη τους για την τραγική κατάληξη της περιπέτειας. Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και ήδη «μετράει» 45.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:



---------------------

Συγκέντρωση στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη


Συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα εκφοβισμού, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οργανώνει αύριο, ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Σε μια συμβολική συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας κι εκφοβισμού, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καλούν τους Γιαννιώτες ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 8 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο.
Ο Δήμος Ιωαννιτών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μακάρι να μπορεί να μετριάσει τον πόνο των δικών του ανθρώπων η γνώση ότι στο πένθος τους συμμετέχει όλη η Ελλάδα, όπως την αγωνία τους συμμερίζονταν εδώ και ενάμιση μήνα χιλιάδες άνθρωποι στα Γιάννενα και σ’ όλη τη χώρα, νιώθοντας τον Βαγγέλη σαν δικό τους παιδί κι ας μην τον γνώριζαν.

Είναι αυτονόητο πως, τα αίτια, οι συνθήκες και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή την τραγική κατάληξη, πρέπει να διαλευκανθούν πλήρως.

Ωστόσο αν κάτι μοιάζει «φωτεινό» σε αυτή τη «σκοτεινή» υπόθεση, είναι πως ως κοινωνία «μιλήσαμε» όλοι μας, για πρώτη φορά με τέτοια ένταση, για το υπαρκτό πλέον φαινόμενο της «ενδοσχολικής βίας», του «εκφοβισμού», του «bullying» .

Όποιο όνομα κι αν του δίνουμε, το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τη σιωπή, γιατί η σιωπή είναι αυτή που το συντηρεί.

Ο Βαγγέλης μας έκανε να σκεφτούμε και να «μιλήσουμε». Ας μη σταματήσουμε εδώ. Οφείλουμε να δράσουμε συνολικά ως κοινωνία για την εξάλειψη αυτού του νοσηρού φαινομένου.
Με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό, από τη δική μας πλευρά θεωρούμε ότι η ευθύνη των αρχών ενός τόπου, είναι να δουλέψουμε συστηματικά από δω και πέρα για να εξαλείψουμε από την κοινωνία μας φαινόμενα εκφοβισμού που στιγματίζουν τις ζωές των παιδιών και των νέων.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, καλούμε αύριο Τρίτη και ώρα 8 το βράδυ, όλους τους Γιαννιώτες με ένα αναμμένο κερί στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, να συγκεντρωθούμε μπροστά από το Δημαρχείο, σε μια συμβολική κίνηση, όπου όλοι μαζί θα ενώσουμε τη φωνή μας ενάντια στα φαινόμενα εκφοβισμού».

---------------------

"Ο Βαγγέλης κρατούσε τα μυστικά για τον εαυτό του"


Ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης, δήλωσε: "Δυστυχώς ο Βαγγέλης κρατούσε τα μυστικά για τον εαυτό του".

"Ο λογός που εμείς θεωρούμε ότι έφυγε το παιδί ήταν η ψυχολογική και σωματική βία που του ασκούσαν μέσα στη σχολή" τόνισε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



---------------------

Ο Τσούκαλης για τον Γιακουμάκη: Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί


«Εγώ πιστεύω πως κάποιοι ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μετά το τραγικό επίλογο στην υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Τσούκαλης είπε πως την Παρασκευή το βράδυ θέλησε να τον συναντήσει ένας φοιτητής, ο οποίος του είπε «Ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί, ναι μεν εσωστρεφές, σε ορισμένα σημεία, αλλά πάρα πολύ κοινωνικό και αγαπητό».

«Γι αυτό ρωτάω ποιος πιστεύει ειλικρινά ότι στη συγκεκριμένη, μάλλον αυτοχειρία, όπως λέει και ο ιατροδικαστής, ο κ. Βουγιουκλάκης, δεν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί» διερωτήθηκε ο Γιώργος Τσούκαλης και συμπλήρωσε «Εγώ πιστεύω πως κάποιοι ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν».

«Και η αστυνομία και εμείς συνεχίζουμε την έρευνα μας» δήλωσε, ενώ εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο τόσο καιρό δεν είχε εντοπιστεί η σορός του άτυχου φοιτητή.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:



---------------------

"Δύσκολη νομικά η απόδοση ευθυνών για το θάνατο του Γιακουμάκη" εκτιμούν πηγές της ΕΛ ΑΣ


Η εκδοχή της αυτοχειρίας, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, δημιουργεί, δικαστικά, ένα σοβαρό κώλυμα ως προς την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα άτομα για τον θάνατο του νεαρού σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Και αυτό γιατί, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, για να διατυπωθεί οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος τρίτου ατόμου για συμμετοχή σε αυτοκτονία, πρέπει να αποδειχτεί με ατράνταχτα στοιχεία ότι «με πρόθεση έχει καταπείσει τον αυτόχειρα να αυτοκτονήσει, με βία, εξαναγκασμό ή πειθώ».Αυτό πρακτικά είναι πολύ δύσκολο.

Ωστόσο, ή έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιστολογικής και τοξικολογικής εξέτασης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα αίτια του θανάτου.

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 14:00, αναχώρησε από τα Γιάννενα η πομπή με τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, προκειμένου να φύγει με πλοίο από τον Πειραιά, στις 21:00, για την ιδιαίτερη πατρίδα του παιδιού, τους Αρμένους Ρεθύμνου, όπου θα γίνει η κηδεία.

---------------------

Το συγκινητικό μήνυμα της ξαδέλφης του Γιακουμάκη


Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook η ξαδέλφη του Βαγγέλη Γιακουμάκη αποχαιρετά τον αδικοχαμένο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

«Το μαρτύριο που περνούσε δεν το χωρά ανθρώπου νους. Εμπόδισαν τον Βαγγέλη μας να έχει μία φυσιολογική ζωή και του στέρησαν το δικαίωμα της ζωής. Και έτσι… πάει ο Βαγγέλης μας. Μας άφησε για την πόλη των αγγέλων. Θα σε θυμόμαστε όλοι ματάκια μου γελαστά. Και σου υποσχόμαστε όλοι εμείς, φίλοι και συγγενείς, ότι αυτοί που έφταιξαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα πληρώσουν», έγραψε μεταξύ άλλων η ξαδέλφη του Βαγγέλη στο facebook.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Μία:



---------------------

Οδύνη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί να εξελίσσεται η τραγωδία με τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή όλα τα στοιχειά οδηγούν στο γεγονός πως το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο 20χρονος έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. Τα ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε αυτή την πράξη παραμένουν αναπάντητα και η οδύνη περισσεύει. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.



---------------------

"Θα τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί" λέει ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Για βαρύτατες ποινικές ευθύνες των ηθικών αυτουργών σε περίπτωση αυτοκτονίας έκανε λόγο ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

"Ο νόμος προβλέπει και τιμωρεί καλώς και δικαίως τον ηθικό αυτουργό ισάξια, πολλές φορές και βαρύτερα από τον φυσικό" είπε ο κ. Γιάννης Γιακουμάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ



---------------------

Την Τρίτη η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Ημέρα πένθους στην Κρήτη

Ημέρα πένθους για όλη την Κρήτη και κυρίως για την τοπική κοινωνία στους Αρμένους Ρεθύμνου θα είναι η αυριανή, οπότε και θα γίνει η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Απέραντη είναι η θλίψη στη γειτονιά του Βαγγέλη, στο χωριό Αρμένοι. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, φίλη του 20χρονου δήλωσε πως ο Βαγγέλης «σε καμία περίπτωση δεν ήθελε, όπως όλα δείχνουν, να εμπλέξει τους γονείς του ή την ευρύτερη οικογένεια του στο πρόβλημα που βίωνε... Αν και ήταν ανοιχτός χαρακτήρας, είχε κλείσει βαθιά μέσα του, από περηφάνια και μεγάλη αγάπη προς τους γονείς και τα αδέρφια του, όλα όσα των βασάνιζαν... Πήρε την αλήθεια μαζί του, όμως η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, μετά και από την απαίτηση σύσσωμης της τοπικής -και όχι μόνο κοινωνίας-, οφείλει να αποδώσει ευθύνες όπου αυτές υπάρχουν».

Μία απαίτηση η οποία εκφράζεται και από όλους, όλων των ηλικιών, όσοι συγκεντρώνονται αυτή την ώρα έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου για να διαδηλώσουν την αγανάκτηση τους για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πρόκειται για πρωτοβουλία ανώνυμων πολιτών, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν μέσω του διαδικτύου και στοχεύουν όχι μόνο στο να τιμηθεί η μνήμη του Βαγγέλη, αλλά να στείλουν μήνυμα κατά της βίας, σε όποια μορφή αυτή και να αναπτύσσεται. «Δικό μας παιδί, αδερφός μας και ας μην τον γνωρίζαμε, φίλος που έγινε για όλους μας μαθαίνοντας όλα όσα βίωνε...» δήλωσαν πολίτες, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένεια Γιακουμάκη.

Τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στους όμορους νομούς, Χανιά και Ηράκλειο, έχει ξεκινήσει μία μεγάλη κουβέντα σχετικά με το τεράστιο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού, ο οποίος όλο και περισσότερο μπαίνει στην καθημερινότητα τόσο των κοινωνιών όσο και των οικογενειών. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι οι απλοί πολίτες μιλούν για την απόδοση δικαιοσύνης, θεσμικά και όχι μέσω της αυτοδικίας, θέση που φαίνεται να υποστηρίζει και η ίδια η οικογένεια του Βαγγέλη.

Το αποτύπωμα του τραγικού χαμού του Βαγγέλη θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, για πολύ καιρό στην Κρήτη. Στα σχολεία, ήδη από σήμερα, ξεκίνησε μία μεγάλη καμπάνια για τον σχολικό εκφοβισμό, με αναφορά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ θα διοργανωθούν και σχετικές με το θέμα εκδηλώσεις.

Εξάλλου, ημέρα πένθους έχει κηρύξει η Τοπική Κοινότητα Αρμένων την ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του 20χρονου σπουδαστή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015 στα Ιωάννινα, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στις 15/3/2015, στις 15:00, και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, θα κηρυχθεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων και θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: -Δημοτικό Σχολείο Αρμένων -Νηπιαγωγείο Αρμένων -Παιδικός Σταθμός Αρμένων -Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων -Περιφ. Ιατρείο Αρμένων».

---------------------

Νικολούλη: Ο Γιακουμάκης έκρυβε το μαχαίρι στα ρούχα του


«Τις τελευταίες μέρες ο Βαγγέλης ήταν πολύ πιεσμένος», είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον αδικοχαμένο 20χρονο φοιτητή.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης «πρέπει να κουβαλούσε πάνω του το μαχαίρι» καθώς, όπως είπε «ο συγκάτοικός του δεν τον είδε να το παίρνει από το δωμάτιο και δεν το αναγνώρισε όταν του το έδειξαν οι αστυνομικοί».

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



---------------------

Συγκλονισμένοι από τον Γιακουμάκη στέλνουν μήνυμα κατά του bullying


Θλίψη, οργή και αγανάκτηση για το bullying που οδήγησε στο θάνατο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη εξέφρασαν πολλοί καλλιτέχνες.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος είπε, έζησε το bullying λόγω του ότι οι γονείς του ήταν κωφάλαλοι.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



---------------------

Οι Ρεθυμνιώτες με κεριά στη μνήμη του Γιακουμάκη


Εκατοντάδες κάτοικοι του Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Δημαρχείο και αυτήν την ώρα πραγματοποιούν πορεία στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.



Κρατώντας κεριά, απαιτούν δικαίωση για το θάνατο του 20χρονου φοιτητή.



Ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιοστεί για σήμερα και αύριο σε πολλές πόλεις της χώρας.

 




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr . http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.