Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Στο εδώλιο ζευγάρι που εκβίαζε 20χρονο μέσω facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδικάζεται, σήμερα, μετά την 48ωρη αναβολή, στο αυτόφωτο η υπόθεση της εκβίασης 20χρονου μέσω facebook, με κατηγορούμενους έναν 39χρονο και μία 38χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Πάτρα.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν δημιουργήσει στο facebook λογαριασμό με τα στοιχεία ενός 20χρονου, υιού μιας 43χρονης γυναίκας, και είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο. Με αυτό τον τρόπο, οι δύο κατηγορούμενοι απαιτούσαν από την 43χρονη, μητέρα του παιδιού, να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να μην αναρτήσουν επιπλέον φωτογραφικό υλικό και να διαγράψουν τον λογαριασμό.

Το Σάββατο η 43χρονη συναντήθηκε, κατόπιν προσυμφωνημένου ραντεβού, με την 38χρονη σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η 38χρονη αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων επικοινώνησε με τον 39χρονο συνεργό της, προκειμένου να διαγράψει ο τελευταίος τον λογαριασμό του 20χρονου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που επιτηρούσαν το σημείο του ραντεβού, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την 38χρονη, στην κατοχή της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού συνελήφθη, εντός της οικίας του στην Πάτρα, ο 39χρονος ημεδαπός, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.