Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Έξι κλασικές ερωτικές ταινίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απείρως πιο σέξι από τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Οι λάτρεις των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι» είχαν ήδη την ευκαιρία να δουν την ταινία που έχει βγει στα σινεμά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια πολύ πιο ερωτικές και πιο σέξι, σύμφωνα τουλάχιστον με τους συντάκτες της αμερικανικής, Huffigton Post.

1. «Βασικό Ένστικτο»



Η σκηνή της ανάκρισης της Σάρον Στόουν ίσως είναι από τις πιο ιστορικές στιγμές στον κινηματογράφο. Το κλασικό ερωτικό θρίλερ του Πωλ Φερχόβεν του 1992 με το Μάικλ Ντάγκλας ως Νικ Κάραν, έναν ντετέκτιβ που δε συμπαθεί την Κάθριν Τρεμέλ, το χαρακτήρα της Σάρον Στόουν. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να κάνουν σεξ σε μία σκηνή ίσως πιο ερωτική από τη σκηνή της ανάκρισης.

2. «Πέρα από την Αφρική»



Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Μέριλ Στριπ ως Δανή βαρόνη που ερωτεύεται το Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών. Η ταινία γυρίστηκε το 1985 και παρότι δε δείχνει μία πραγματικά σεξουαλική σκηνή, αλλά σκηνές όπου ο ένας γδύνει τον άλλο, παραμένει μία από τις πιο ερωτικές ταινίες όλων των εποχών.

3. «Άπιστη»



Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα να απατά το σύζυγό της όταν αυτός είναι ο Ρίτσαρντ Γκιρ, όμως η Νταϊάν Λέιν το κάνει και διασχίζει ολόκληρο το Μανχάταν για να συναντήσει το νεαρό εραστή της. Είναι ένας νεαρός Γάλλος, τον οποίο υποδύεται ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, και σύντομα οι δυο τους ξεκινούν ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Ίσως η καλύτερη σκηνή είναι «ένα … στα γρήγορα» στην τουαλέτα ενός εστιατορίου.

4. «9 1/2 εβδομάδες»



Η ταινία του 1986 έκανε μόδα τις ερωτικές σκηνές με φρούτα. Στην ταινία, ο Μίκι Ρουρκ προσπαθούσε να αποπλανήσει την Κιμ Μπάσιτζερ με οτιδήποτε μπορούσε να βρει στο ψυγείο. Η χημεία μεταξύ τους ήταν απίστευτη.

5. «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν»



Η ταινία έχει απίστευτες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο Ρίτσαρντ Γκιρ και την Ντέμπρα Γουίνκερ.

6. «Άγγλος Ασθενής»



Η ταινία του 1996 είναι ένα ρομαντικό δράμα με το Ραλφ Φάινς, ο οποίος ακτινοβολεί σεξ απίλ. Παίζει ένα κόμη που ερωτεύεται την Κρίστιν Σκοτ Τόμας, τη σύζυγο ενός Βρετανού, τον οποίο παίζει ο Κόλιν Φερθ. Η ερωτική σκηνή σε ένα τοίχο έχει αφήσει ιστορία…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.