Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο στη βόρεια Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Προβλήματα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τη χιονόπτωση έχουν προκληθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία. Η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο, διεκόπη, λόγω βλάβης, από υπερκάλυψη υδάτων των γραμμών και η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι συνεργεία του ΟΣΕ αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Λειψυδρίου - Φαναρίου Κιλκίς (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος όπως και το σημείο από το 50ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουζακίου - Αργιθέας Καρδίτσας λόγω καθίζησης της γέφυρας ''Πετρωτού''.

Η χιονόπτωση έχει διακόψει την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας,μέσω Βιτσίου, από το 28ο έως το 35ο χιλιόμετρο, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι οδηγοί κινούνται από την Κερασιά και την Άρνισσα προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας- Καϊμάκτσαλαν. Αλυσίδες χρειάζονται επίσης στις επαρχιακές οδούς από Νάουσα προς 3-5 πηγάδια, Ροδοχώρι και Σέλι, στην Καστοριά - Φλώρινα (μέσω Βιτσίου), στη θέση Τύμπανος στην επαρχιακή οδό Καρδίτσα - Άρτα και στη θέση Αγ. Νικόλαος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.