Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση για έναν μήνα οι Φούρνοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επείγουσα επιστολή απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος στον αρμόδιο υπουργό Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος «αποκλεισμού» των Φούρνων, που προκύπτει μετά την αποδρομολόγηση του Ε/ Γ- Ο/ Γ πλοίο «Μυτιλήνη», λόγω της σημερινής βλάβης.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί τρία ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι Ευδήλου παρουσιάστηκε βλάβη στην ηλεκτρομηχανή του πλοίου.

Ο καπετάνιος κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι και να αποβιβάσει ανθρώπους και εμπορεύματα με ασφάλεια, ενώ έφτασε τελικά με καθυστέρηση λόγω της μη σωστής λειτουργίας των μηχανών αλλά και των άσχημων καιρικών συνθηκών στο λιμάνι Καρλοβάσου.

Οι 109 επιβάτες που είχαν προορισμό το νησί της Σάμου αποβιβάστηκαν όλοι στο Καρλόβασι, ενώ άμεσα το Λιμεναρχείο έστειλε τους επιθεωρητές για διαπιστώσουν τελικά ότι το πρόβλημα ήταν αρκετά σοβαρό και έχει να κάνει με την λειτουργία των κύριων μηχανών.

Τα πλοίο θα ρυμουλκηθεί μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες για τον Πειραιά και τα δρομολόγια διακόπτονται για ένα μήνα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο νομός να παραμείνει με τα δύο δρομολόγια την εβδομάδα του «Νήσος Μύκονος» από πέντε που είχε συνολικά.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο πλοίο δεν προσεγγίζει το λιμάνι των Φούρνων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.