Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Μικρά και μεγάλα ταμπού στο κρεβάτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όσα θέλουν οι γυναίκες στο σεξ αλλά φοβούνται να ρωτήσουν!
Α, το σεξ, η ζωογόνος αυτή και κινητήριος δύναμη, που συγκεντρώνει όλη μας την ενέργεια και τη σκέψη, το σύνολο λες των γνωστικών και νοητικών μας δομών!

Κι όμως, για κάτι τόσο σπουδαίο και κοινό ταυτόχρονα πολλά πράγματα παραμένουν στο σκοτάδι.

Όπως η σεξουαλική επικοινωνία του ζεύγους και τα ταμπού, που συνεχίζουν να ρίχνουν την πλατιά σκιά τους στα κρεβάτια, τα πατώματα και τις καρέκλες του μάταιου αυτού κόσμου.

Οι προκαταλήψεις λοιπόν, απομεινάρια παρελθουσών εποχών και κόσμων που δεν υπάρχουν πια, είναι που στερούν τη χαρά στο κρεβάτι, αποκόπτοντας τα «θέλω» του καθενός από τη σεξουαλική πρακτική του ζευγαριού.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με τα παλιά, ώρα να ανοιχτούμε στο σεξουαλικό σύμπαν και να διατυπώσουμε ρητά τις φαντασιώσεις και τα «γούστα» μας.

Στο πλαίσιο αυτό, πάρτε και μια ιδέα και τι μπορεί να θέλει η σύντροφός σας αλλά ντρέπεται να το ζητήσει...

Παιχνίδι ρόλων



Η συνταγή δεν είναι βέβαια καινούρια ούτε και την Αμερική ανακαλύπτουμε εδώ. Απλώς, λόγω του «προχωρημένου» του πράγματος -ίδια πορνογραφική πλοκή λες-, ενδέχεται να διστάζει να το ζητήσει. Κι όμως, ποιος δεν εκτιμά λίγο πατροπαράδοτο παιχνίδι ρόλων; Κυνηγός-πουλάκι, άτακτη μαθήτρια-καθηγητής, ασύδοτη νοσοκόμα-ανήμπορος ασθενής, κηπουρός-πλούσια κυρία και το πράγμα δεν έχει τέλος. Ψέματα, έχει, τη φαντασία σας!

Ερωτικά βοηθήματα



Τα λέμε sex toys και κάνουν θαύματα. Το καλύτερο είναι ότι οι γυναίκες το ξέρουν καλά αυτό, ασχέτως αν το κρύβουν επιμελώς (σε συρτάρια και ντουλάπες). Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι τα σεξουαλικά βοηθήματα δεν είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για σόλο χρήση. Η σύνδεση των δύο προτάσεων παραείναι εύκολη για να αναλυθεί...

Αντρικό στριπτίζ



Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο άντρας αρέσκεται στον προκλητικό (ερωτικό, σεξουαλικό, αισθησιακό, πείτε τον όπως θέλετε) γυναικείο χορό, το όμοιο ισχύει και για τη γυναίκα. Τα φύλα δεν είναι τελικά τόσο διαφορετικά όσο νομίζαμε. Στριπτίζ για όλους λοιπόν!

Αντρικός αυνανισμός



Το ξέρουν καλά οι άντρες, το έχουν κάνει (και συνεχίζουν να το κάνουν) αναρίθμητες φορές, απλώς δεν έχουν κοινό. Γιατί λοιπόν να μην ενταχθεί στο σεξουαλικό παιχνίδι, αφού δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αρέσκονται στο «θέαμα»; Και μην ανησυχείτε, δεν είστε περισσότερο... (ξέρετε τι!) αν το κάνετε μπροστά της. Ο τολμών νικά τις περισσότερες φορές...

Σαδομαζοχισμός (και άλλα φετίχ)



Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με τα φετίχ, ώρα λοιπόν να τα απενοχοποιήσουμε ανοιχτά. Οι «αγριάδες» στο κρεβάτι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ερωτική ζωή (αρκεί να το θέλουν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη), μιλήστε λοιπόν ανοιχτά και πού ξέρετε, όλο και κάποια αφέντρα μπορεί να ξεπηδήσει στην πορεία...

Τα... σούπερ ταμπού

Τρίο



Συζητήστε το, δείτε ότι το θέλετε και οι δυο, ξεκαθαρίζοντας βέβαια ρητά ότι δεν αποτελεί απλώς φαντασίωση αλλά είστε έτοιμοι να περάσετε στην πράξη. Εκτός την επιθυμία, πρέπει να μπορείτε να αντιμετωπίσετε και το... μετά.

Πρωκτικό σεξ



Ένα από τα διαπρεπέστερα ταμπού. Μπορεί να το θέλετε και οι δυο αλλά να μην το επιχειρείτε λόγω προκαταλήψεων ή φόβων κακοχαρακτηρισμού. Μια ανοιχτή συζήτηση μπορεί να αποκαλύψει ένα νέο πεδίο σεξουαλικής ηδονής...

Συμπέρασμα

Η γυναικεία σεξουαλικότητα, όμοια ακριβώς με την αντρική, είναι ένα πεδίο εξερεύνησης για τους ερωτικούς συντρόφους. Καλό είναι να μη μένουν στο σκοτάδι οι φαντασιώσεις και τα «θέλω» στο κρεβάτι, αφού το σεξ αποτελεί πυρηνικό στοιχείο μιας σχέσης. Και για να είναι υγιής, οφείλει και η σεξουαλική πρακτική να είναι ανοιχτή και εκπεφρασμένη. Και πού ξέρετε, μπορεί και να εκπλαγείτε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.